| Lakeman lule & stuff | |
|
+35Horla Zupnik TheDude sr_ki Hrv pamia Majka paludamentum ivek oliohardi Tomo1978 wranjo123 Leo dado imnik milo Vander Bicanin bayro Lakeman Davorin G.S.Patton babaq Antiša leonhardy Stole dejan68ks sinus SašaZg foksieloy kamarad igorrr Rakija Suspiria Sarmageddon DC74 39 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
oliohardi Oblak dima

Broj postova : 1817 Join date : 02.05.2017 Age : 61 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 24.09.18 15:01 | |
| | |
|
 | |
Lakeman Administrator

Broj postova : 2130 Join date : 31.01.2017 Age : 42 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 24.09.18 15:50 | |
| - oliohardi je napisao/la:
- Fora je lula
ma nije mi baš ''sjela''... Mislim da ću ju vratiti na oglasnik.... _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
 | |
bayro Pipe guru / Moderator

Broj postova : 15871 Join date : 15.01.2008 Age : 65 Lokacija : Crikvenica - Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 24.09.18 17:29 | |
| Vidio je jučer u živo i moram priznati da je lula fora! Na Ebayu će brzo promijeniti vlasnika! Ameri te šljašteće stvari vole! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
Davorin Pipe maker / Moderator

Broj postova : 8003 Join date : 05.02.2008 Age : 66 Lokacija : Zagreb
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 24.09.18 19:27 | |
| Da stvarno vrhunski rad... govorim o srebru, na samoj luli bi trebalo jos poraditi,  ali kao sto bayro rece, lako ce naci vlasnika :cool-lulas:n | |
|
 | |
Lakeman Administrator

Broj postova : 2130 Join date : 31.01.2017 Age : 42 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 27.10.18 23:14 | |
| Ludilo 10000   _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
| |
|
 | |
Lakeman Administrator

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 27.10.18 23:14 | |
| _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
 | |

Broj postova : 15871 Join date : 15.01.2008 Age : 65 Lokacija : Crikvenica - Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 27.10.18 23:29 | |
| Odlično si ovo napravio, svaka čast! Sada si me sjetio da ti sutra donesem sirovine koje ti je tvoja Instagram prijateljica spremila! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
Lakeman Administrator

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 28.10.18 14:57 | |
| _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
 | |
oliohardi Oblak dima

Broj postova : 1817 Join date : 02.05.2017 Age : 61 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 28.10.18 15:29 | |
| | |
|
 | |

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 28.10.18 19:50 | |
| ...i danas je završilo u dobrim rukama! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
Suspiria Oblak dima

Broj postova : 1323 Join date : 13.03.2012 Age : 46 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Sutliff Balkan Luxury Blend 957, Dunhill 965, SG Perfection, SG Balkan Flake, HH Larry's Blend
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 28.10.18 20:06 | |
| | |
|
 | |
oliohardi Oblak dima

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 29.10.18 0:08 | |
| Meni drug navodno uradio sličan jos pre godinu dana,kaže samo da prelakira.I tako prodje godina,valjda se lak malo sporije suši. | |
|
 | |
Davorin Pipe maker / Moderator

Broj postova : 8003 Join date : 05.02.2008 Age : 66 Lokacija : Zagreb
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 29.10.18 15:37 | |
| a losi lakovi danas... ili drugovi | |
|
 | |

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 29.10.18 16:45 | |
| Da, da...od kad je "Chromos" propao, a i "Belinka" otišla u šturc, nema više dobrih lakova! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
Lakeman Administrator

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 14.11.18 10:23 | |
| Staklena posuda sa dihtungom za držanje duhana, a poklopac od bambusa, udubljen tako da služi za punjenje lule.  _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
 | |
wranjo123 Oblak dima

Broj postova : 1663 Join date : 23.08.2016 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 14.11.18 11:38 | |
| Odlično! Gdje si to nabavio? | |
|
 | |
Lakeman Administrator

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 14.11.18 13:35 | |
- Horla je napisao/la:
| |
|
 | |

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 14.11.18 15:26 | |
| Odlična fora! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
Horla Hladan dim

Broj postova : 823 Join date : 24.01.2018 Age : 42 Lokacija : Beograd
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 18.11.18 17:30 | |
| - Lakeman je napisao/la:
- Staklena posuda sa dihtungom za držanje duhana, a poklopac od bambusa, udubljen tako da služi za punjenje lule.

Sjajna fora;))) | |
|
 | |
Lakeman Administrator

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 25.11.18 0:57 | |
| Odrađen ''servis'' i glanc.  _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
 | |
oliohardi Oblak dima

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 25.11.18 1:12 | |
| | |
|
 | |

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 25.11.18 10:02 | |
| Krasno, krasno Laki! Lijepo si to sredio! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
Lakeman Administrator

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 25.11.18 12:10 | |
| - oliohardi je napisao/la:
- lepa kolekcija
fala. tek sam ovakvim slaganje primijetio da sam negdje pogubio jednu dragu lulu Možda ju jos i nadjem _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
 | |
IgorS Prva lula

Broj postova : 36 Join date : 12.09.2018 Age : 56 Lokacija : U blizini Zagreba
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 26.11.18 12:38 | |
| Prekrasna prezentacija. Upravo “ukras” sobe ;-) | |
|
 | |
Lakeman Administrator

| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 26.11.18 12:54 | |
| - IgorS je napisao/la:
- Prekrasna prezentacija. Upravo “ukras” sobe ;-)
Hvala. Ormarić ima staklena vrata i LED rasvjetu koja se pali pomoću aplikacije na smartphone-u.  _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Lakeman lule & stuff  | |
| |
|
 | |
| Lakeman lule & stuff | |
|