Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 35 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 10.04.21 13:35
Lepa je, nekako mi je rugged, neka te sluzi
nick_praskaton likes this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17388 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 10.04.21 14:56
Kolike su joj dimenzije?
Fotografiraj je pored nekog upaljača ili lule normalnih dimenzija da steknemo predodžbu. Inače, lijepa stvarčica.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 10.04.21 15:19
Milina! Ali daj stavi i lule unutra pa pofotkaj da dobijemo pravi dojam. Duhan u torbici je meni overkill jer svaki ima svoju kutiju u kojoj ga se može držati i ne može se "oštetiti", ali lule već treba nečime fizički zaštiti.
Slajs likes this post
nick_praskaton Prva lula
Broj postova : 75 Join date : 13.02.2021 Age : 43 Lokacija : Solin (Salona) - Split (Spalato)
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 10.04.21 16:45
bayro je napisao/la:
Kolike su joj dimenzije?
Fotografiraj je pored nekog upaljača ili lule normalnih dimenzija da steknemo predodžbu. Inače, lijepa stvarčica.
Marko1980 je napisao/la:
Milina! Ali daj stavi i lule unutra pa pofotkaj da dobijemo pravi dojam. Duhan u torbici je meni overkill jer svaki ima svoju kutiju u kojoj ga se može držati i ne može se "oštetiti", ali lule već treba nečime fizički zaštiti.
Kada se rastvorena dimenzije su 39,5 x 18 cm, a kada je sklopljena, dimenzije su 13 cm x 18 cm.
U ponedjeljak mi tek dolazi ona moja prva lula (Savinelli: Bianca Smooth 111 KS 6mm) tako da ću je tek tada uspjeti napuniti sa svime što mislim u njoj nositi (na žalost samo s jednom lulom jer još nisam uspio kupiti drugu) pa poslikam kako to izgleda.
Marko1980 likes this post
nick_praskaton Prva lula
Broj postova : 75 Join date : 13.02.2021 Age : 43 Lokacija : Solin (Salona) - Split (Spalato)
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 12.04.21 18:12
Evo došao je ponedjeljak, s njime i lula te je kupljen duhan, pa da evo ispunim ono što sam prethodno obećao:
bayro, Branislav, Sokreos, Slajs, Rale, Polerouter and v.milan like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1235 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 12.04.21 18:14
Lijepo! Uživaj u luli i općenito uvodu u ritual pušenja lule! Iskreno, volio bih vidjeti kako ti izgleda torbica kad sve staviš unutra i zatvoriš; nekako mi ta fotografija nedostaje.
PerB likes this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1340 Join date : 08.01.2021 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 12.04.21 18:19
Baš gospodski izgleda!
nick_praskaton Prva lula
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 12.04.21 18:28
Slajs je napisao/la:
Lijepo! Uživaj u luli i općenito uvodu u ritual pušenja lule! Iskreno, volio bih vidjeti kako ti izgleda torbica kad sve staviš unutra i zatvoriš; nekako mi ta fotografija nedostaje.
Branislav, Marko1980, ilustrišimuš Batorić, Slajs, Polerouter and v.milan like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1235 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 12.04.21 18:32
Debeljuca haha! Ali lijepo ti sve stane unutra! Ja imam drugačiji pristup i teško mi je koristiti takve veće torbice jer mi za njih opet treba neka druga torba da to nosim. Zato preferiram minimalizam tako da mogu staviti lulu u džep kaputa. No, ovo je odlično rješenje za dulja lulašenja izvan "matičnog ureda." Hvala ti na dodatnoj fotografiji!
Marko1980 likes this post
nick_praskaton Prva lula
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 12.04.21 18:37
Slajs je napisao/la:
Debeljuca haha! Ali lijepo ti sve stane unutra! Ja imam drugačiji pristup i teško mi je koristiti takve veće torbice jer mi za njih opet treba neka druga torba da to nosim. Zato preferiram minimalizam tako da mogu staviti lulu u džep kaputa. No, ovo je odlično rješenje za dulja lulašenja izvan "matičnog ureda." Hvala ti na dodatnoj fotografiji!
Ovo mi je kada idem na vikendicu okupat se ili negdje na neki izlet, plažu i sl. Čisto da imam sve unutra za tako što. Nadam se da će poslužiti svrsi.
A za staviti u džep, ta mi se zamisao sviđa, ali to ćemo postepeno rješavati. Najprije trebam još jednu lulu kupit.
Marko1980 and Slajs like this post
Slajs Oblak dima
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 12.04.21 19:01
Ja lulu kad izlazim obično nosim u Savinellijevom pouchu! Mekan je i odlično štiti lulu! Na dno stanu čistači, a u nju stane i tamper. Zippo (za van) je ionako u svom džepiću u hlačama, a duhan je već u luli i/ili sa strane.
Branislav, Marko1980, Sokreos, ilustrišimuš Batorić, Polerouter and nick_praskaton like this post
nick_praskaton Prva lula
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 12.04.21 19:15
Super!
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 12.04.21 19:32
Jako lijepi pouch, ali slajs ima point, što mekši materijal to manje mjesta zauzme. Ne znam je li svoj dobio s lulom... Ali tvoj kožni je baš classy, nema što.
Branislav, ilustrišimuš Batorić, Slajs and nick_praskaton like this post
Slajs Oblak dima
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 12.04.21 20:16
Marko upravo to! Mekana je i malo zauzme mjesta u kaputu! Moš mislit da sam dobio s lulom haha! Imam i kožnu, ali je rigidna i treba joj više mjesta pa je ne preferiram.
Sponsored content
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor?