foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Indijska lula 24.03.17 11:51 | |
| - dadost je napisao/la:
- a što se tiče tanina on se obradom, kuhanjem, sušenjem uglavnom izvuče iz drveta
To je onaj dio zašto izbjegavam lule za koje ne znam tko i kako i od čega ih je napravio. Drvo mora biti dobro obrađeno i tretirano prije izrade lule, a nemam nikakvo jamstvo da je to i napravljeno. | |
|
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8306 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Indijska lula 24.03.17 13:49 | |
| sigurno i nije, ali mi je blesavo pisati 25i put o materijalima od kojih se rade lule, ( i zašto ) i kako je za početnika bolje kupiti rabljenu (pravu ) lulu ili cobicu... | |
|
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Indijska lula 24.03.17 15:03 | |
| - Davorin je napisao/la:
- sigurno i nije, ali mi je blesavo pisati 25i put o materijalima od kojih se rade lule, ( i zašto ) i kako je za početnika bolje kupiti rabljenu (pravu ) lulu ili cobicu...
Mislim da smo u ovoj temi malo dalje od početničkih grešaka, kupvanja svakojakih gluposti i ispitivanja o materijalima o kojima smo već odavno raspravljali nebrojeno puta. Čovijeku se svidilo pa kupio, dalje je sve stvar osobnog izbora i preferenci. | |
|
Max Corvus Gasi mi se lula
Broj postova : 106 Join date : 01.04.2014 Age : 34 Lokacija : Zagrebačko Podzemlje Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Sillems Black, SG Balkan Flake
| Naslov: Re: Indijska lula 24.03.17 17:51 | |
| Ispričavam se, na tren sam pomiješao sa meericama. | |
|
Max Corvus Gasi mi se lula
Broj postova : 106 Join date : 01.04.2014 Age : 34 Lokacija : Zagrebačko Podzemlje Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Sillems Black, SG Balkan Flake
| Naslov: Re: Indijska lula 25.03.17 2:28 | |
| Ma fućkaš kuruzu. Ja više volim dobar vrijes ili meericu. | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17497 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Indijska lula 25.03.17 10:02 | |
| Ma samo ti Bela kupuj što te veseli! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Indijska lula | |
| |
|