Našao sam ga u aplikaciji Pipe Notebook (hvala Dado na preporuci!), a piše da su blenderi B & D (Bayro & Davorin)
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17634 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Orthodox Mixture 26.10.17 20:35
Imam ga, kada dođeš u Zagreb iz te svoje Nedođije, čeka te 100 grama koji sazrijeva od 17. 09. 2016. Čuvam ja svoja blaga!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
Naslov: Re: Orthodox Mixture 27.10.17 7:53
bayro je napisao/la:
Imam ga, kada dođeš u Zagreb iz te svoje Nedođije, čeka te 100 grama koji sazrijeva od 17. 09. 2016. Čuvam ja svoja blaga!
Yesssss!!!
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 62 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
Naslov: Re: Orthodox Mixture 27.10.17 10:58
Generale, jedan sam od privilegiranih i mogu ti reći ,jako,jako "fina medicina"!!
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
Naslov: Re: Orthodox Mixture 27.10.17 11:05
sinus je napisao/la:
Generale, jedan sam od privilegiranih i mogu ti reći ,jako,jako "fina medicina"!!
Ne sumnjam, kad znam tko su blenderi!
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
Naslov: Re: Orthodox Mixture 27.10.17 13:36
trebaš ti probat moju medecinu! Da vidiš što uši otpadaju! Pitaj Lakija. Uklanja nervozu, drhtavicu, sve vrste rakova, glista i trakavica, diže libido i nedo, spušta pogled ispod struka i sve ostalo! Zove se ČUDOMIX
G.S.Patton Oblak dima
Naslov: Re: Orthodox Mixture 27.10.17 13:50
dadost je napisao/la:
trebaš ti probat moju medecinu! Da vidiš što uši otpadaju! Pitaj Lakija. Uklanja nervozu, drhtavicu, sve vrste rakova, glista i trakavica, diže libido i nedo, spušta pogled ispod struka i sve ostalo! Zove se ČUDOMIX
Preporucam se, Dado!
Broj postova : 17634 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Orthodox Mixture 11.01.24 19:21
Dakle, samo da vas obavijestim, uz pomoć pouzdanih i provjerenih drugova i malo sreće, pred mjesec dana sam nabavio sve potrebne sastojke i zamiješao izvjesnu količinu OM. Danas sam ćasu u kojoj zrije malo protresao da se duhani još bolje sljube. I labilan, kakav jesam, nisam odolio da je ne probam, upravo je dimim iz Milice i mogu vam reći da sam zadovoljan. Slijedom navedenog, za Štefanje, ako nas sreća i zdravlje posluže - imamo degustaciju!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, GrⒶna and Saymoran like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1472 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Orthodox Mixture 11.01.24 19:25
To je sjajno! Znači ko bude dobar lulaš ove godine dimit će OM.
bayro, Sokreos, Nikša, GrⒶna and Saymoran like this post
Naslov: Re: Orthodox Mixture 11.01.24 19:51
Naravno! Zna se red! Ima još malo oštrih rubova, to sam večeras korigirao i sada puštam da vrijeme odležavanja učini svoje. Kako bi Borut rekao "hraniti na suhem in hladnem mestu"!
Sokreos, v.milan, Vortimejovrh, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
Lakeman Administrator
Broj postova : 2221 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
Horla je napisao/la:
Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
bayro, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, GrⒶna and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 871 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, Gawith&Hoggarth American blend BC