Broj postova : 15930 Join date : 15.01.2008 Age : 65 Lokacija : Crikvenica - Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 24.05.22 8:53
Šteta dobrog vrijesa.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1115 Join date : 01.02.2014 Age : 33 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 24.05.22 14:45
Broj postova : 849 Join date : 02.08.2020 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : St. Bruno, Haymaker, Escudo
Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 24.05.22 17:32
Da, to sam ja pretpostavio, jer na jednak način to radi i Chris Kelly (Eldritch Pipes) sa svojim modelom Slender Man! Ne znam koliko je to poželjno kod samog pušenja jer moje je iskustvo da metalni inserti, primjerice kondenzator kod Petersonovih lula, utječu na okus duhana. No, to je druga tema!
Branislav likes this post
v.milan Hladan dim
Broj postova : 610 Join date : 08.01.2021 Age : 30 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mac Baren Dark Twist, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 24.05.22 20:51
Malo off topic al kad smo već kod toga: je l osjetiš razliku kod Eltang Basic lule zbog carbona (u odnosu na klasičnu lulu) ili je carbon neutralan?
Slajs Hladan dim
Broj postova : 849 Join date : 02.08.2020 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : St. Bruno, Haymaker, Escudo
Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 24.05.22 21:02
Ta mi je lula problematična od kad sam je kupio preko aukcije! Jednostavno mi ima loše performanse, tako da se uopće nisam previše osvrtao na to što ima vrat od karbona. No, kod Petersonke (Deluxe System) sam to odmah primijetio i zbog toga više ne upotrebljavam stinger kao dodatak na usnik.
Sponsored content
Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli....