Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
Naslov: Re: Najbolja virginia 20.05.21 21:33
SG FVF zna biti fantastican kad se dobro posusi, ali to je previse prtljanja za mene. Plavi Capstan se puno bolje ponasa i zato ga preferiram. U dobrom sjecanju su mi ostali i C&D Opening night i gregorijev Union Square, mada su malo grublji i robusniji od europske brace.
Branislav and Marko1980 like this post
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
Naslov: Re: Najbolja virginia 21.05.21 6:05
Baš mi je drago da su ti i SG i Plavi Capstain dobri jer sam uzeo jednu limenku Capstaina prije dvije godine za probu i još stoji u podrumu. Sumnjam da ću je otvoriti još godinu dana jer imam još skoro 100 grama Epikura otvorenog, pa se neću uspjeti i osobno uvjeriti da mi paše, mimo tvoje analogije sa SG-om. Osim ako netko od Zagrepčana ima za probu jer ako je toliko dobar koliko očekujem da bi mogao biti, trebalo bi naručiti još koju limenku što prije.
Pantarei likes this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2066 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Najbolja virginia 21.05.21 10:08
meni je plavi capstan baš loš, kao najobičnije cigarete dok mi je žuti puno bolji. mislim da sam jedina osoba kojoj je obratno [You must be registered and logged in to see this image.]
Marko1980 and PerB like this post
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
Naslov: Re: Najbolja virginia 21.05.21 10:53
wranjo123 je napisao/la:
meni je plavi capstan baš loš, kao najobičnije cigarete dok mi je žuti puno bolji. mislim da sam jedina osoba kojoj je obratno [You must be registered and logged in to see this image.]
Zbog tebe sam i otkrio Capstan, bas ti fala
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Najbolja virginia 21.05.21 11:45
wranjo123 je napisao/la:
Jesi pušio plavog bez filtera? Naime, kad sam ga probao s filterom imao sam iskustvo usporedivo s tvojim. Nakon određenog vremena kad sam ga ponovno posjetio i pušio u normalnim (😁) lulama, to mi je bio posve drugi duhan! Kremast, kruhast i začinjast s izraženim citrusnim notama!
[You must be registered and logged in to see this link.] sredi prvo tu limenku! Mislim da ti neće imati wow efekt s obzirom na Epikur!
Marko1980 likes this post
PerB Peče me jezik
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: Najbolja virginia 21.05.21 12:45
wranjo123 je napisao/la:
meni je plavi capstan baš loš, kao najobičnije cigarete mislim da sam jedina osoba kojoj je obratno
Nisi žuti nisan proba a plavi mi je bezveze totalno
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Najbolja virginia 24.05.21 13:35
Dodao bih Red Carolinu, Small Batch od C&D-a! Vrhunska Virginija! S obzirom na stanje stvari s pošiljkama, pitanje je hoću li je više uopće pušiti. Šteta!
Branislav and Marko1980 like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1360 Join date : 08.01.2021 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Najbolja virginia 24.05.21 13:52
MB HH Pure Virginia me je ugodno iznenadila danas. Do sada mi nije bila nešto, vjerojatno jer sam očekivao mnogo i pokušavao iz nje izvući i osjetiti što više ali bez uspjeha. Međutim, danas sam je pušio uz rad na kompu, potpuno bez očekivanja, lagano, i pokazala je svoje pravo lice. Odlična virginia, ali "stidljiva". Po meni za uz rad sjajan duhan, ili knjigu, kada se dimi polako, i može doći do izražaja pravi okus.
Branislav, Marko1980 and Slajs like this post
Slajs Oblak dima
Naslov: Re: Najbolja virginia 24.05.21 14:00
Je dobra je, samo prilično vlažna! Ja osjetim med i dosta je začinjasta. Capstan mi je citrusi + začini, a ona med + začini.
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1360 Join date : 08.01.2021 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Najbolja virginia 24.05.21 14:04
Slajs je napisao/la:
Je dobra je, samo prilično vlažna! Ja osjetim med i dosta je začinjasta. Capstan mi je citrusi + začini, a ona med + začini.
Capstan nisam probao, a za ostalo potpisujem od riječi do riječi!
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 35 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
Naslov: Re: Najbolja virginia 24.05.21 14:18
Slajs je napisao/la:
Dodao bih Red Carolinu, Small Batch od C&D-a! Vrhunska Virginija! S obzirom na stanje stvari s pošiljkama, pitanje je hoću li je više uopće pušiti. Šteta!
Slazem se, bas dobra, moja koju sam otvorio i ostala polovina odmara vec neko vreme, bice nadam se manje luda sto se nikotina tice jer ono na pocetku je bilo zajebano
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17458 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Najbolja virginia 24.05.21 16:22
v.milan je napisao/la:
Međutim, danas sam je pušio uz rad na kompu, potpuno bez očekivanja, lagano, i pokazala je svoje pravo lice. Odlična virginia, ali "stidljiva". Po meni za uz rad sjajan duhan, ili knjigu, kada se dimi polako, i može doći do izražaja pravi okus.
Vidoviti Milan je sada dao pravi recept - svaka čast! Samo lagano i svaki duhan tek tada pokaže svoje prave karakteristike. I ja danas čitam Zafona i nešto pišem na kompu - ista stvar i sa Fayyumom i sa Holly's Discovery. Nema od nasilja ništa i kada se najmanje nadaš duhan se pokaže u najboljem svjetlu!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Marko1980, Sokreos, v.milan and Vortimejovrh like this post
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
Naslov: Re: Najbolja virginia 24.05.21 21:38
Meni su oba Capstana standardno fina. U posljednje vrijeme mi je i Stockton jako fin. Inače i Dark Twist. A sjećam se jedno vrijeme u klubu i neki C&D Night train je bio odlican.
Marko1980 and Sokreos like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 953 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Najbolja virginia 21.05.23 12:02
Amphora Virginia Blend, Petersonov Flake i plavi Capstan...točno tim redom. 💞 Dok naravno ne isprobam još more toga..
Branislav, v.milan, Nikša and Vortimejovrh like this post