Broj postova : 17561 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Pozdrav gospodo 24.02.23 8:49
"Mea culpa" se odnosilo na činjenicu da je @Sokreos zaboravio spomenuti kukuruzne lule, a ne da se referira na tvoj post.
Drago mi je da smo ti se predstavili, kao i ti nama, pa eto, sada svi sve znamo jedni o drugima.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos likes this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 979 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: Pozdrav gospodo 24.02.23 9:52
franc251 je napisao/la:
Sokreos je napisao/la:
😄 Mea culpa
Ma sve ok. Zbog prirode posla kojim se trenutno bavim svakodnevno srećem i hendlam frikove svih vrsta pa imam čelične živce. Zadovoljan sam ovim svojim predstavljanjem. Predstavio sam se vama a svi koji ste komentirali detaljno ste se predstavili meni i znam što očekivati od vas. Očito postoji razlika između onih koji čvrsto inzistiraju na naučenoj formi i uđbeničkom znanju. Mene osobno više zanima vlastito zadovoljstvo, makar se možda i ne držao uđbeničkog znanja kao pijan plota. Osobno sam postigao ono što sam želio. Lula od 40 do 60 min. Ovisi o načinu punjenja. Makar priznajem, ona od 45 mi najbolja. Evo da se pohvalim, čak riješio svoje filtre tako da više nema pečenja jezika.
Prijo, očito postoji dobar razlog zašto sve i jedan lulaš na svitu puši vrijes, mortu, maslinu, kukuruz, meer. Mislija san se ne mišat, ali šta svi su u krivu osim tebe? Neki su ti bili malo oštriji neki blaži u savjetu… ti puši šta oćeš iz čega oćeš. Sritno i nadan se da se nećeš otrovat. I nekako mi se čini da si novi i novi bivši član u samo 7 dana. Jel to nelo rekord?
bayro likes this post
franc251 Prva lula
Broj postova : 16 Join date : 19.02.2023 Age : 47 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Pozdrav gospodo 24.02.23 10:53
Prijo, očito postoji dobar razlog zašto sve i jedan lulaš na svitu puši vrijes, mortu, maslinu, kukuruz, meer. Mislija san se ne mišat, ali šta svi su u krivu osim tebe? Neki su ti bili malo oštriji neki blaži u savjetu… ti puši šta oćeš iz čega oćeš. Sritno i nadan se da se nećeš otrovat. I nekako mi se čini da si novi i novi bivši član u samo 7 dana. Jel to nelo rekord? [/quote]
A eto. Došao sam. Predstavio se. Rekao da i ja imam lulu od vrijesa. Ta mi prva. Doživio žestoke napade zbog lule koja mi još nije niti stigla. Al kao što bayro kaže sve je stvar osobnih preferencija.
GrⒶna likes this post
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd