| Peterson lula | |
|
+14foksieloy Majka sinus Morf Matko savate Leo Cinober MOVESHAKER imnik ssekir75 Antiša Davorin bayro 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Peterson lula 15.10.08 13:17 | |
| Ja sam zadovoljan s CupOJoesom i planiram i ubuduće naručivati kod njih. I mom ponosu ne smeta što netko traži da mu faksiram karticu. Na drugim web shopovima ukucaš broj pa te dođe na isto - nigdje nisi siguran. Skuplji jesu, ali ujedno i puno brži od SP-a, da ne spominjem po stoti put da imaju i opciju "gift". Pa tko voli - nek izvoli. No neću više o tome, mislim da je sve rečeno. |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17395 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Peterson lula 15.10.08 13:27 | |
| Ma vidiš Šokre da Fubi bunca. To je njemu od kesonske bolesti! A daj mi onda Krunek objasni kako to da drugi ne traže da mi se šalje faksom kartica. Sorry, ali jebati se ne dam. Pa čak i ako je "gift"! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Peterson lula 15.10.08 13:29 | |
| Nemam objašnjenja zašto drugi ne traže. No meni to ne smeta. CupOJoes po meni ima puno više prednosti nego mana, zbog kojih i dalje planiram poslovati s njima. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Peterson lula 15.10.08 15:07 | |
| - Mukini je napisao/la:
- Nije Fuby dekompresijska, nego Kesonska bolest, a na dekompresiju ćeš ići nakon nje. Pasti ćeš na ispitu!!!
E sad ćeš me ti Dekompresijska bolest (stari naziv jest kesonska bolest) nastaje zbog naglog oslobađanja mjehurića dušika koji je disanjem zraka na povišenom tlaku otopljen u krvi... Nastaje isključivo zbog neispravnog izrona (ne obavljanja dekompresijskih zastanaka)... neću dalje. Prolazim garant. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Peterson lula 15.10.08 15:13 | |
| - bayro je napisao/la:
- Ma vidiš Šokre da Fubi bunca. To je njemu od kesonske bolesti!
A daj mi onda Krunek objasni kako to da drugi ne traže da mi se šalje faksom kartica. Sorry, ali jebati se ne dam. Pa čak i ako je "gift"! Evo da ti ja kažem: nemaju resursa za on-line plaćanje (nemaju ljudi, para, računala....). Ne žele imati on-line plaćanje upravo zbog sigurnosti, imaju neki svoj razlog da prvi put moraš poslati kopiju karitce ... ili, ako baš hoćeš, nevjeruju nama istočnjacima. Iako: "If this is the first time you are doing business with us, you must make payment in US funds before the order is shipped. Payment options are International Money Order, Western Union or Cash. After we have established a relationship, we may accept other forms of payment. We do not accept checks drawn on foreign banks." Dakle SVE neamerikance vjerojatno traže da im faksaju kopiju kartice, a ne samo nas najpristojnije među Europćanima. Hebiga, njihov je dućan, oni određuju pravila, pa kome ne odgovara ... Imaš toga još, nije samo CJ. Npr. jedan foto dućan ne dozvoljava slanje giftova ako je adresa razlićita od adrese uplatitelja ... Imali ljudi sranja pa se štite. Ništa čudog. |
|
| |
Broj postova : 17395 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Peterson lula 15.10.08 18:22 | |
| Dobro! Svako ima svoje mišljenje, svi smo u pravu, svatko ima svoje argumente i protuargumente - sve pet. Ajde da završimo ovu diskusiju koja je debelo otišla off topic. Samo znam da sa njima poslovati neću! Kraj! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Peterson lula 15.10.08 20:12 | |
| A zašto traže sliku kartice?? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Peterson lula 15.10.08 20:28 | |
| Zato da se uvjere da je kartica stvarno naslovljena na vlasnika. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Peterson lula 15.10.08 20:30 | |
| Daj Kruno...Vidiš da kurim!!! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Peterson lula 15.10.08 20:32 | |
| Palikućo!!! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Peterson lula 16.10.08 20:01 | |
| daj fakat kruno,ti si valjda jedini koji ga jos shvaca ozbiljno. sokre-pusa |
|
| |
| Naslov: Re: Peterson lula 16.10.08 21:32 | |
| Možda u Osijeku izdaju kartice sa slikom, pa da ti se dive u Smokinpipesu u Cupojoesu! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Peterson lula 16.10.08 22:21 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
| Naslov: Re: Peterson lula 17.10.08 0:36 | |
| Sladak, lijep, ljubak i mio! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Peterson lula 07.11.08 20:57 | |
| Posle skoro mesec dana konacno STIGLA! Aran XL90 P-Lip, preko Cup O Joesa, 7 dana i carina, al' dobro. Upravo je upusavam, pa reko' u pauzi da iscukam koji red. Pusi se prelepo, iako je prvi put napunjena. Sutra slike.
pozzz |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Peterson lula 07.11.08 21:03 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Peterson lula 07.11.08 21:21 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Peterson lula 07.11.08 22:04 | |
| Zavrseno prvo upusavanje! Do kraja, nema kondenzata nimalo i nisam je spalio Vidim pocetak jednog divnog druzenja... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Peterson lula 07.11.08 22:06 | |
| Nema razloga da bude kondenzata, samo easy i sve će biti ok. |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8292 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Peterson lula 09.11.08 22:06 | |
| Dakle moja zadnja akvizicija... vjerovatno još za dugo vremena. Ukratko kupio jedan od zadnjih setova Great Explorers. Prekrasne lule. Još važnije dobio ih po prilično pristupačnoj cijeni, komplet ispod 3000 kn. [img] [/img] | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Peterson lula 09.11.08 22:08 | |
| Da, da.... Viđeno jučer, divne su... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Peterson lula 09.11.08 22:26 | |
| Čestitam, ovo je stvarno komplet za odlikaše! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Peterson lula 10.11.08 13:18 | |
| A uuu Davorine - dobra akvizicija. I ispod 3 soma!? Pa samo ti i Šokre možete tako naletiti... Stvarno izgledaju krasno. |
|
| |
| Naslov: Re: Peterson lula 10.11.08 13:29 | |
| Šokre je stari lisac, a i Davorin se lijepo snašao. Pipe su prekrasne. Puno su ljepše u živo nego na fotki! Ovako na fotki izgledaju kao onaj libanonski jeftilen, a zapravo su mrrrak! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Peterson lula | |
| |
|
| |
| Peterson lula | |
|