Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 
 

 Tobaccoreviews - nova stranica

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
Matko
Oblak dima
Oblak dima
avatar

Broj postova : 1241
Join date : 10.11.2011
Age : 34
Lokacija : Makarska
Omiljeni duhani : HH Larry's blend, GLP Odyssey, CD Pirate kake, 4N BH Teacher

PostajNaslov: Tobaccoreviews - nova stranica   26.11.13 2:20

Tobaccoreviews je "napravio" novu stranicu. Možete ju pogledati [You must be registered and logged in to see this link.]
Nova, bolja, modernija! Za svaki duhan postoji fotografija limenke, za bulk duhane, foto samog duhana. Ocjene su na jednu decimalu, recenzije možete razvrstati po korisnosti, starosti, ocjeni: snage, arome, okusa, room note. Vizualno bolje izvedena.
[Vrh] Go down
foksieloy
Oblak dima
Oblak dima
avatar

Broj postova : 2765
Join date : 06.03.2013
Age : 33
Lokacija : Križevci, Hrvatska
Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake

PostajNaslov: Re: Tobaccoreviews - nova stranica   26.11.13 8:16

Veoma lijep novi dizajn.
I brža je definitivno, što mi paše.

Ugodno iznenađenje.
[Vrh] Go down
http://foksieloy.name/
fićo
Peče me jezik
Peče me jezik
avatar

Broj postova : 372
Join date : 29.07.2013
Age : 44
Lokacija : Zagreb
Omiljeni duhani : Irish Flake, 4N BHT, MM965 ,Ashton Artisans blend,glen piper,McB Danac

PostajNaslov: Re: Tobaccoreviews - nova stranica   26.11.13 8:28

Odlično...mogu je na poslu otvorit...hvala puno
[Vrh] Go down
sinus
Oblak dima
Oblak dima
avatar

Broj postova : 1385
Join date : 20.10.2010
Age : 55
Lokacija : G point
Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim

PostajNaslov: Re: Tobaccoreviews - nova stranica   26.11.13 8:43

fićo je napisao/la:
Odlično...mogu je na poslu otvorit...hvala puno
 
 
Ja pak nemogu !Mad Evil or Very Mad Svejedno ,hvala Matko!!
[Vrh] Go down
Antiša
Moderator
Moderator
avatar

Broj postova : 1754
Join date : 23.06.2008
Age : 32
Lokacija : Sabetta, Yamal
Omiljeni duhani : EMP, 965, McB Navy Flake, ST BL, Billy Budd

PostajNaslov: Re: Tobaccoreviews - nova stranica   26.11.13 12:00

Matko je napisao/la:
Za svaki duhan postoji fotografija limenke, za bulk duhane, foto samog duhana.
Mi to odavno imamo. Very Happy

_________________
A stupid man's report of what a clever man says is never accurate, because he unconsciously translates what he hears into something that he can understand.     B.R.
[Vrh] Go down
http://antebudimir.wordpress.com/
Rakija
Oblak dima
Oblak dima
avatar

Broj postova : 2512
Join date : 25.03.2013
Age : 30
Lokacija : Opatija
Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...

PostajNaslov: Re: Tobaccoreviews - nova stranica   06.02.14 13:59

sinus je napisao/la:
fićo je napisao/la:
Odlično...mogu je na poslu otvorit...hvala puno
 
 
Ja pak nemogu !Mad Evil or Very Mad Svejedno ,hvala Matko!!

[You must be registered and logged in to see this link.]
Probaj.


Što se stranice tiče, definitivno je bolje posložena nego prije. Čak su uveli i ocjene za sve karakteristike duhana.
[Vrh] Go down
sinus
Oblak dima
Oblak dima
avatar

Broj postova : 1385
Join date : 20.10.2010
Age : 55
Lokacija : G point
Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim

PostajNaslov: Re: Tobaccoreviews - nova stranica   06.02.14 17:04

Hvala Rakija.Zamolio informaticare na poslu da to"srede".
Sad stvar frcera.
[Vrh] Go down
 
Tobaccoreviews - nova stranica
Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Nova mama s puno pitanja
» Nova TV
» Neka nova škola
» Blekko - nova tražilica
» jos jedna nova mama blizanaca

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Dim Lule :: Ostalo vezano uz lule i duhane :: Ostali korisni linkovi-
Forum(o)Bir: