| Top X duhana... | |
|
+11foksieloy --muki-- savate Leo G.S.Patton MOVESHAKER ssekir75 bayro Cinober imnik Davorin 15 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Top X duhana... 03.11.10 11:16 | |
| Ja to zovem zlatno doba lulašenja, puno dobrih duhana, lule na svakom koraku. Sada smo prezreni i proganjani. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17379 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Top X duhana... 03.11.10 16:32 | |
| Nismo. Lulaši su ipak u manjini i elita! Barem nismo "krezuba masa sa pravom glasa", kako bi rekao Mile Kekin! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 55 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Top X duhana... 03.11.10 18:12 | |
| [quote="bayro"]Nismo. Lulaši su ipak u manjini i elita! Crème de la crème ovoga ludoga svijeta koji vise ne zna koje su prave vrijednosti! Kad bi vise ljudi uzivalo u plemenitom dimu duhana iz lule i pritom sjedilo s mirom uz dobru casicu, onda bi i ja ovoga cetvrtka mozda bio u Klubu. Ovako... No, sad smo vec | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Top X duhana... 03.11.10 18:47 | |
| jesi OT ali si u pravu, gosn generale. manje ratnih sekira a vise lula mira i svi srecni i zadovoljni (sem americke vojne industrije ) | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Top X duhana... 03.11.10 22:21 | |
| Balkan Latakia Artisans Blend (Ashton) London Mixture Oriental (McConnell) Black and Bourbon (Holger Danske)
| |
|
| |
Broj postova : 17379 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Top X duhana... 03.11.10 22:40 | |
| - G.S.Patton je napisao/la:
Crème de la crème ovoga ludoga svijeta koji vise ne zna koje su prave vrijednosti! Kad bi vise ljudi uzivalo u plemenitom dimu duhana iz lule i pritom sjedilo s mirom uz dobru casicu, onda bi i ja ovoga cetvrtka mozda bio u Klubu. Ovako... : Doći će i taj jedan četvrtak! Nadajmo se ubrzo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Top X duhana... 04.11.10 9:38 | |
| A ankete nam jos uvijek nema... |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 55 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Top X duhana... 04.11.10 12:18 | |
| - Leo je napisao/la:
- Balkan Latakia
Artisans Blend (Ashton) London Mixture Oriental (McConnell) Black and Bourbon (Holger Danske)
Leo, sinek, kaj ti ne znas kaj znaci Top X duhana? Znaci deset, kuzis? To kaj si ti od svakoga ovoga nabavil dve pikse, ne znaci da je to deset. Ej, no hard feelings, ok? Mi malo stariji moramo zezat vas mlajse, to ti je to. Osim toga, ja sam ti staro vojnicko govedo, mi imamo malo ostriji smisao za humor... Ajde, | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
| Naslov: Re: Top X duhana... 04.11.10 12:22 | |
| - ssekir75 je napisao/la:
- jesi OT ali si u pravu, gosn generale. manje ratnih sekira a vise lula mira i svi srecni i zadovoljni (sem americke vojne industrije )
E, moj prijatelju, mi vojnici se najvise uzasavamo rata, kolko god to kontradiktorno zvuci, ali mi zapravo najbolje znamo koje sve pi.darije rat nosi sa sobom... A sad sam zbilja otisao debelo , morat cu platit pet rundi moderatorima da se iskupim... | |
|
| |
Leo Oblak dima
| Naslov: Re: Top X duhana... 04.11.10 12:46 | |
| A ne, kupil sam ja i po tri limenke od nekih! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Top X duhana... 04.11.10 13:00 | |
| - G.S.Patton je napisao/la:
Leo, sinek, kaj ti ne znas kaj znaci Top X duhana? Znaci deset, kuzis? To kaj si ti od svakoga ovoga nabavil dve pikse, ne znaci da je to deset.
Ej, no hard feelings, ok? Mi malo stariji moramo zezat vas mlajse, to ti je to. Osim toga, ja sam ti staro vojnicko govedo, mi imamo malo ostriji smisao za humor... Ajde, Khm... Da budemo malo precizniji, zacetnik teme je pod "X" u naslovu mislio na nepoznanicu! |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8292 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Top X duhana... 04.11.10 13:04 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Top X duhana... 04.11.10 13:14 | |
| Ma govori, istina je, rasprava je ipak otisla u tom smjeru. Inicijalna ideja je bila da "X" bude nepoznanica, ipak na forumu ima ljudi koji mozda nisu niti probali puno vise od 10 vrsta, kamoli da mogu imati neki svoj Top 10. Kako god, cekamo Tajinu anketu pa ce da vidimo kako stojimo! |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
| Naslov: Re: Top X duhana... 04.11.10 17:01 | |
| - grga je napisao/la:
- G.S.Patton je napisao/la:
Leo, sinek, kaj ti ne znas kaj znaci Top X duhana? Znaci deset, kuzis? To kaj si ti od svakoga ovoga nabavil dve pikse, ne znaci da je to deset.
Ej, no hard feelings, ok? Mi malo stariji moramo zezat vas mlajse, to ti je to. Osim toga, ja sam ti staro vojnicko govedo, mi imamo malo ostriji smisao za humor... Ajde, Khm... Da budemo malo precizniji, zacetnik teme je pod "X" u naslovu mislio na nepoznanicu!
Moje isprike, kako zacetniku teme, tako i sineku Leu! Nekad pogreske na taktickoj razini mogu uzrokovati posljedice na strategijskoj razini, tako da cu zaista morat pazit i citat onak kak pise! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Top X duhana... 04.11.10 17:11 | |
| Ma sto te briga, samo pisi, vazno je da se nesto dogadja i da nam nije dosadno! |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
| Naslov: Re: Top X duhana... 04.11.10 17:27 | |
| Right! Evo, ja sam na temelju vasih preferenci izradio svoju wish listu od nekih 20-ak duhana, pa cekam priliku da nesto od toga i nabavim! Inace, moja nekakva lista duhana koji su mi Top X (X = nekoliko) bila bi ovakva (ne nuzno po prioritetu):
Peterson Special Reserve 2007 Mac Baren HH Mature Virginia Mac Baren Navy Flake Mac Baren HH Vintage Syrian W.O.Larsen Signature W.O.Larsen Old Traditional Dunhill 965 Dunhill Nightcap Edwards Mark II ("kucna" mjesavina jednog slatkog tobacco shopa u Tampi, Florida, SAD)
To je otprilike to kaj mi je u ovom trenutku palo na glavu / pamet!
Pozdrav!
| |
|
| |
| Naslov: Re: Top X duhana... 04.11.10 18:30 | |
| U Šenkovcu vole aromatike.... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
| Naslov: Re: Top X duhana... 05.11.10 8:10 | |
| A koji je sastav Edwards Mark-a? | |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Top X duhana... 05.11.10 8:51 | |
| hmm, lijepa se debata tu razvila,... ja nemam top ten, ali evo nekih mojih favorita, ne nužno tim redom w.o. larsen - signiture peterson - gold blend peterson - de luxe mixture MacBaren - plumcake Dunhill - Ultra Mild (nisam siguran da je to ime, ali onaj s kojim si nas prije nekog vremena počastio u klubu, Ilija, jedan od najmaestralnijh duhana kaj sam probao) Dunhhill- 965 peterson - counossiers choice | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
| |
| |
G.S.Patton Oblak dima
| Naslov: Re: Top X duhana... 05.11.10 16:38 | |
| - Leo je napisao/la:
- A koji je sastav Edwards Mark-a?
Mark II je lagano aromatizirana engleska mjesavina (virginia, burley, cavnedish...), nesto slicno kao Peterson Special Reserve 2007, samo blaza aroma... | |
|
| |
| Naslov: Re: Top X duhana... 05.11.10 18:17 | |
| ...a Mark IV je jedan od prvih engleskih tenkova, uveden u operativnu upotrebu negdje 1917. na Zapadnom frontu. Sastav: osam ljudi; zapovjednik, vozač, dva strojara (čitaj mašinjista) i četiri topnika! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Top X duhana... 05.11.10 18:26 | |
| Evo ga, opet offtopicari! |
|
| |
| Naslov: Re: Top X duhana... 05.11.10 18:35 | |
| JA? Pa samo sam se nadovezao na našeg generala! Ihhhh...Ja da offtopičarim? Pa to ne može biti! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Top X duhana... 05.11.10 20:41 | |
| Evo da se i ja priključim ovoj temi. Na žalost, tokom mog kratkog lulaškog staža nisam stigao ni isprobati 10 duhana pa će na ovoj listi biti nabrojani svi koje sam imao čast degustirati, od više poželjnih pa do onih manje poželjnih... Pa, evo ga: 1. W.O.Larsen - Signature Vintage 2. Stanislaw - Balkan Latakia 3. Dunhill - 965 4. W.O.Larsen - True Delight 5. Thomas Radford - Sunday's Fantasy 6. Stanislaw - Bright Irish Coffee 7. Mac Baren - Original Choice i na zadnjem mjestu sasvim zasluženo 8. Mac Baren - Vanilla Napomenut ću da je zapravo šteta na istoj listi rangirati Latakije i Aromatike, jer su to dva posve različita svijeta i odabir ovisi o mom trenutnom raspoloženju. Šteta je i što na listi nema više latakijskih duhana, sljedeće što nabavljam je definitivno iz tog smrdljivijeg društva |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Top X duhana... | |
| |
|
| |
| Top X duhana... | |
|