| Mac Baren: Navy Flake | |
|
+37Slajs vpetrovic Beki paludamentum milo Vander samper G.S.Patton rzlatic Davorin kamarad igorrr Davy Jones69 Keko Morf Rizbo jaky1 fatjoe picipl Tomo1978 Rakija fićo ssekir75 sinus Sarmageddon gstaraz Kupuss Antiša foksieloy Marin Split misterno PecaLula™ Matko Sunka MOVESHAKER 420blackadder Darko imnik 41 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost

| |
 | |
Davy Jones69 Prva lula

Broj postova : 20 Join date : 24.10.2015 Age : 54 Lokacija : Istra - Savudrija Omiljeni duhani : Sherlock Holmes.Old Dablin , Blue Montain , Blackwoods flake , MM965
 | Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake 06.02.16 17:51 | |
| Ja ga još nisam probao , kupio ga jesam , stalno gledam konzervu .... ali od 965 , Old Dablina i sličnih krasota nikako da dođe na red ... Ovih dana ču ga definitivno probati ukrotiti da ne grize . | |
|
 | |
Keko Oblak dima

Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 61 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
 | Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake 06.02.16 18:08 | |
| Otkuda to da grize? Nisi ga još ni probao a već grize.. Ako nekoga Navy grize, taj definitivno sauga lulu kao "parna lokomotiva"  | |
|
 | |
Davy Jones69 Prva lula

Broj postova : 20 Join date : 24.10.2015 Age : 54 Lokacija : Istra - Savudrija Omiljeni duhani : Sherlock Holmes.Old Dablin , Blue Montain , Blackwoods flake , MM965
 | |
 | |
Keko Oblak dima

Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 61 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
 | Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake 06.02.16 18:24 | |
| Rokam prosječno 10-tak limenki Navya mjesečno i nikad nije "ugrizao" jezik, a aromatike btw. uopće ne podnosim (ajde Da Vinci npr. može proći). Daleko je on od "aromatika" | |
|
 | |
bayro Pipe guru / Moderator

Broj postova : 16800 Join date : 15.01.2008 Age : 67 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
 | Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake 06.02.16 18:31 | |
| Mili Keko je u pravu! Mene od Navy-a nikad nije jezik pekao, ali sinoć, dok sam "Kekinom metodom" obrađivao meericu, tako sam spržio jezik Petersonovim 2007, da to nije normalno! A jezik me nije pekao od osamdesetih godina prošlog stoljeća! Sada se pitam kako sam mogao uopće ikada i pušiti aromatike! A pušio sam ih! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
Keko Oblak dima

| Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake 06.02.16 18:49 | |
| Grga je napisao odličnu recenziju. Dotakao se "ugriza" jezika u slučaju kad cugaš..pivica, gemišti i sl. Tad će ugristi i latakije i to je normalno. I napisao je na kraju da ga je stavio pod ostale duhane, a ne pod aromatike. Sad je među aromaticima i to valjda buni ljude.
| |
|
 | |

Broj postova : 16800 Join date : 15.01.2008 Age : 67 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
 | Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake 06.02.16 19:14 | |
| Slažem se! Tom duhanu definitivno nije mjesto među aromaticima. Ili u "englezima bez latakije" ili u "ostale duhane", ili neka se Grgur mirotočivi potrudi i otvori posebni topic "flakeovi", jer su svi otprilike lagano prirodno aromatizirani. Moje skromno mišljenje. Uostalom, mislim da bismo sutra u klubu i trebali porazgovarati o novom načinu klasifikacije duhana, ili po proizvođaču, ili snazi, ili naći neki drugi kriterij. Moje osobno mišljenje je da ovaj način koji smo postavili pred osam godina sada već malo passe! No, to je stvar za malo ozbiljniju raspravu. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
Keko Oblak dima

| Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake 06.02.16 20:02 | |
| I ako Igor nastavi blendati u ovom stilu razmislite o malo ozbiljnijim imenima. Nehajski dukat je ok, ali "Zorin cvijetak"  za takvu mješavinu?? | |
|
 | |

| Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake 06.02.16 20:09 | |
| Nehajski dukat je i tako u određenim krugovima već prihvaćen kao "Kekin san"! Budemo nešto smislili i za cvijetak! Recimo "Zorin busen"! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
Keko Oblak dima

| Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake 06.02.16 20:13 | |
| Eto, kad god pokušam nešto ozbiljno, sve ode u "mamin busen" Navy flake to nije zaslužio | |
|
 | |

| Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake 06.02.16 20:16 | |
| - Keko je napisao/la:
- Eto, kad god pokušam nešto ozbiljno, sve ode u "mamin busen"
Navy flake to nije zaslužio A recimo Navy Nehay busen? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
kamarad igorrr Oblak dima

Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 52 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
 | |
 | |
Keko Oblak dima

| Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake 07.02.16 9:13 | |
| | |
|
 | |

| Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake 07.02.16 9:58 | |
| To je najvažnije! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
Davorin Pipe maker / Moderator

Broj postova : 8178 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
 | Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake 07.02.16 13:01 | |
| a što fali Zorinom cvijetku... pa što smo mi neka ozbiljna grupa  sigurno bolje nego Moje mješavina 99/11 Zx | |
|
 | |

| Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake 07.02.16 13:05 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
rzlatic Prva lula

Broj postova : 8 Join date : 26.02.2016 Age : 50 Lokacija : zagreb
 | Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake 26.02.16 17:55 | |
| i mene začudilo kad sam navy flake našao pod aromaticima ali recenzija je dobra i točna. meni drag duvan  | |
|
 | |
G.S.Patton Oblak dima

Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 55 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
 | Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake 30.06.16 11:50 | |
| Opet sam se dokopao kantice ovog duhana i opet se odusevio... Ubacio jednu pahulju (flake) u lulu (presavinut iliti folded), malo stisnuo prstom, zapalio, potampao, zapalio drugi put.... i nakon nekih sat vremena izbacio malenu hrpicu svjetlo sivog pepela. Prekokrasno!!! | |
|
 | |
samper Prva lula

Broj postova : 42 Join date : 22.02.2013 Age : 54 Lokacija : Rovinj Omiljeni duhani : MB: Navy Flake, Scottish Mixture, Dark Twist Roll Cake; Robert Mc Connell Oriental + McClelland Drama Reserve 1:1, McClelland Classic Samsun
 | Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake 06.08.16 18:29 | |
| Tri su godine prošle otkako sam napisao datum kupnje na jednu limenku navy flake-a, meni i inače veoma dragog duhana. Nakon ovako dugog čekanja, s velikim uzbuđenjem otvorio sam ovu limenku i zapalio pola flakea u maloj petersonici koju sam namijenio flakeovima. Idem odmah na kraj priče: sutradan sam kupio još dvije limenke i na njih napisao datum... Nisam od velikih i dugih recenzija, pa ću pokušati istaknuti ono što je po meni bit ove trogodišnje strpljivosti: mekoća i ona blagost koju sam osjetio kod old dark fired flakea sada se pojavila i ovdje zajedno s meni oduvijek iznimno dragom i poznatom aromom navy flakea. Ovo je toliko dobro, da mi je grehota otvarati ove limenke dok ne odspavaju svoj san. | |
|
 | |
Vander Gasi mi se lula

Broj postova : 219 Join date : 23.09.2016 Age : 45 Lokacija : Pisarovina Omiljeni duhani : Artisan's Blend
 | Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake 06.06.17 20:39 | |
| Od 15-ak duha koje sam probao otkada uživam u luli, ovo je jedini duhan koji me cijeli dan vuče da ga zapalim opet i opet... To je to što tražim od duhana. Mislim da će MB Navy Flake biti prvi duhan od kojeg ću kupiti par limenki, spremiti negdje i čuvati za nedajbože. PS: Sarma ne boj se, neću ga staviti prvog pod omiljene duhane ispod profajl pikčr  | |
|
 | |
milo Oblak dima

Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 46 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
 | Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake 07.06.17 9:13 | |
| Macbaren je nešto brkao po recepturi i to nije više isti Navy flake kojeg mi obožavamo
| |
|
 | |
G.S.Patton Oblak dima

Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 55 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
 | Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake 07.06.17 9:16 | |
| Milo, znaš kaj, i meni se nekak to čini...
Kupio sam par limenki Navy Flakea i u redovnoj mi je rotaciji. Prije je definitvno bio bolji... Kao da mu fali punoće, okusa, ne znam kak to opisat. | |
|
 | |
milo Oblak dima

Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 46 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
 | Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake 07.06.17 9:25 | |
| nema više onog medenog okusa koji ti je napunio usta i napravio duhan fino kremast. | |
|
 | |
G.S.Patton Oblak dima

| Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake 07.06.17 9:26 | |
| | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Mac Baren: Navy Flake  | |
| |
|
 | |
| Mac Baren: Navy Flake | |
|