| Gdje kupiti u Pragu? | |
|
+14dado ivek kamarad igorrr Alanon Chofus fra_Perica mortimer ssekir75 Leo 420blackadder Brka Matko gavran11 bayro 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17409 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Gdje kupiti u Pragu? 04.12.11 9:25 | |
| Dakle, prošli tjedan smo Svigi i ja sa boljim polovicama malo putovali u Prahu, čisto da se informiramo što se daje i čega ima. Osim već toliko spominjane Baker Street u Celetnoj ulici, otkrili smo još dvije prodavaonice u najužem centru grada - jedna je u Vodičkovoj 38 - Smoking land, desno od Vaclavskih namesti gledajući prema Muzeju a druga u samom produžetku iste ulice, ali na drugoj strani, negdje iza križanja Vaclavskih namesti i Na Prikope. Dobra je vijest da su se u Evropi pojavila još dva Dunhillova duhana - Standard Mixture i Nightcap, koji su sad u redovnoj prodaji i u Austriji i u Češkoj. Što se tiče lula - imaju sve velike i poznate svjetske proizvođače - od M de Paja do Petersona, ali sam stekao dojam da ipak više drže do svojih majstora - Jirse i Krške, što je sasvim u redu. Na koncu - nikako na povratku ili još bolje na dolasku, nemojte zaobići Excalibur City na cesti Beč - Znojmo - tamo imaju vrhunski izbor meerica po vrlo povoljnim cijenama, čak su i jeftinije nego na Ebayu. Prevladavaju Altinokove meerice.
| |
|
| |
Broj postova : 17409 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 04.12.11 9:57 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Manji dio ponude iz Vodičkove. U drugom redu odozgo, skroz desno je bila posljednja limenka "Black Mallorya" koju sam ja naravno u letu kupio! | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 04.12.11 10:04 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 04.12.11 10:10 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 04.12.11 10:15 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 04.12.11 10:21 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Ovo je firma nad ulazom u drugu prodavaonicu u Mellantrichovoj ulici. Mora im se priznati da su stvarno domišljati! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
gavran11 Gasi mi se lula
Broj postova : 240 Join date : 15.12.2010 Age : 51 Lokacija : ljubljana
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 04.12.11 10:26 | |
| Česi su kultura, nema šta...odličan izbor duhana...Ajmo dalje Bayro...gdje su lule? Lule, lule!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 04.12.11 10:29 | |
| - gavran11 je napisao/la:
- Česi su kultura, nema šta...odličan izbor duhana...Ajmo dalje Bayro...gdje su lule? Lule, lule!!!
Ne mogu napraviti upload. Preteške su, preko 10 MB. I ovo jedva prolazi. | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 04.12.11 10:35 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Evo bar jedne - seljo se zablenuo u lule! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 04.12.11 10:44 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Inače, Česi su velik i pametan narod. Preživjeli su i njemačku okupaciju i rusku "bratsku pomoć" preko četrdeset godina, pa kako neće neke pišljive "direktive EU" u vezi pušenja na javnim mjestima! Može se pušiti gotovo svugdje, pa i u ovakvim vrhunskim kavanama poput "Pariške kavane"! P.S. Oprostite na ružnom modelu na fotki! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 04.12.11 10:48 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 04.12.11 10:57 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Naravno, kako b prošlo putovanje bez njih dvojice... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
gavran11 Gasi mi se lula
Broj postova : 240 Join date : 15.12.2010 Age : 51 Lokacija : ljubljana
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 04.12.11 10:59 | |
| - bayro je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Evo bar jedne - seljo se zablenuo u lule! Nisam baš siguran da si ti u prvom planu na ovoj slici! A ni lule!!! "Zvedava žena" Lijepo, lijepo, nema šta. | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 04.12.11 11:02 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 04.12.11 11:09 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Jbg, nisam mogao odoliti! Ova ide na moju dušu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 04.12.11 12:38 | |
| Predobro, ekipa! |
|
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 04.12.11 12:40 | |
| Bayro, obožavam Prag i htio sam ga jednog dana opet posjetiti s curom (i Grofom, naravno). Sad si mi dao jedan razlog više. | |
|
| |
Brka Peče me jezik
Broj postova : 311 Join date : 25.11.2010 Age : 51 Lokacija : Bilje, Osijek
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 04.12.11 12:40 | |
| Pa ovo je raj na zemlji !!
EDIT: Di mi živimo, majko mila. | |
|
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 04.12.11 15:00 | |
| - Brka je napisao/la:
- Pa ovo je raj na zemlji !!
EDIT: Di mi živimo, majko mila. A baš! Obišao sam sve kioske u Dubrovniku, u dva ima duhana i to Super Value, a zaliha mi lagano opada. | |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 04.12.11 22:24 | |
| Kad gledam ove fotke, suza mi u oku junačkom krene.... Svaka čast Bayro i Švigi, vjerno ste nam dočarali atmosferu i blagodati Praga, meni osobno vrlo dragog grada, pa mi je sada u isto vrijeme i drago i teško. | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 05.12.11 8:35 | |
| I ja sam bio nedavno u Pragu, i potpisujem sve što ovdje piše. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 05.12.11 21:14 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 05.12.11 21:18 | |
| Sigurno! Visiti ćeš u te tri prodavaonice, a školsku dječica će piti pivčugu po praškim pivnicama! Već te vidim - ovisniče! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
mortimer Prva lula
Broj postova : 93 Join date : 01.05.2011 Age : 47
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 05.12.11 22:45 | |
| - bayro je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Ulaz u prodavaonicu... Kolpat će me...ovde bi osta pola dana Prag I'll seddle up my horses | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 05.12.11 23:33 | |
| Lijepo je to uzivo birati, jos lijepse "baciti đir", ali da te ne kolpa - sve mozes na netu naruciti |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? | |
| |
|
| |
| Gdje kupiti u Pragu? | |
|