| Gdje kupiti u Pragu? | |
|
+14dado ivek kamarad igorrr Alanon Chofus fra_Perica mortimer ssekir75 Leo 420blackadder Brka Matko gavran11 bayro 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 06.12.11 0:42 | |
| - bayro je napisao/la:
- Sigurno! Visiti ćeš u te tri prodavaonice, a školsku dječica će piti pivčugu po praškim pivnicama!
Već te vidim - ovisniče! a, jok... posle necu imati para ni za lebac (pivo im ionako ne branim da piju...) | |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 06.12.11 12:01 | |
| | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17396 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| |
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 06.12.11 15:14 | |
| a kakve su one kad stoje pred krpicama i cipelama? u prag se putuje zbog, ovaj... sarenih carsava bayro, jel ono kafana "u svejka"? i ko je maznuo svejkovu lulu? | |
|
| |
Broj postova : 17396 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 06.12.11 16:15 | |
| Je, to je restoran "U Kalicha" ili "Kod kaleža", na legendarnoj adresi - u Bojišti! I nitko nije maznuo Švejkovu lulu, ali je Svigi kupio porculansku lulu kakvu je pušio Švejk! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 06.12.11 19:49 | |
| ja dobio skoro takvu od komandira pogranicne policije. jeste bruyere garantie, ali je nova i POKLON, a kao sto ceo svet zna, poklonu se u zube ne gleda. inace, letos sam posle 100 godina citao svejka i plakao od smeha. mada, da budemo iskreni, pitanje je koliko je sve ono za smejanje. jedino ne znam da li je svejk pusio porculanku, drvenu, meer ili glinenu... | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 06.12.11 20:18 | |
| Prema ilustracijama Josefa Lade, koji je ilustrirao originalno prvoi izdanje "Dobrog vojaka Švejka", a koje su i u hrvatskom prijevodu Ljudevita Jonkea sve prenesene, pušio je porculanku. Mislim da je izvanredni srpski prijevod djelo Stanislava Vinavera, ali nisam siguran da su prenesene i ilustracije, koje su genijalne! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 06.12.11 20:46 | |
| ova knjiga koju sam ja imao u rukama je bila siva i mislim da su originalne ilustracije. da covek padne na teme od smeha. ne znam ko je prevoilac i izdavac, ali potrudicu se da opet uzmem knjigu i pogledam. | |
|
| |
Chofus Prva lula
Broj postova : 99 Join date : 07.05.2012 Age : 30 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 15.05.12 10:05 | |
| uhhh Idem krajem ljeta u prag (i krakow) na ekskurziju sa školom, pretpostavljam da ću ostat trijezan jer sve pare planiram bacit u ovom shopu gledao sam Jirsu na netu i stvarno su popularne cijene ako su tako dobre kako gosp. Bayro kaže. Ipak jedno pitanje bi htio postaviti - dali su na Jirsa net-shopu postavljene apsolutno sve lule sto gospar Jirsa radi? Naime pod "rusty" serijom se nalaze samo 4, a te sandblasted su mu kao najbolje. (ne kažem da ih nema dovoljno, samo pitam da znam si već isplanirat šta ću tetu pitat da izvadi s pulta) | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 15.05.12 20:05 | |
| Kad dođeš u dućan ima cijeli jedan zid vitrine pune lula, od toga je jedna sa Jirsama, a ove na stranici su samo ogledni primjerci. | |
|
| |
Alanon Prva lula
Broj postova : 63 Join date : 24.02.2012 Age : 30 Lokacija : Beograd
| |
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 05.01.15 18:19 | |
| Dakle, vratio sam se neki dan iz Praga. Naravski s novom Jirsicom u zubima. Baker street se preselil i sad se zove New Baker Street a nalazi se na Namesti Republiki, kad idete od Barutne kule prema Masarikovom kolodvoru odmah na trgu ćete lijevo vidjeti veliki ostakljeni šoping centar i u njegovom prizemlju se sad nalazi taj slavni dućan. Ponuda je još uvijek ista, ali pazite cijene duhana su jeftinije nego u dućanima u centru tj. ostalim dućanima. | |
|
| |
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 05.01.15 18:51 | |
| Jirsa mi je već neko vrijeme tiha patnja Naravno, to je jedna od lula koje moram kupiti u državi izdelave, pa po mogućnosti i kod g.Oldricha u radioni... Nadam se da ćemo tvoju moći vidjeti | |
|
| |
ivek Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.11.2016 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, arango,english balkan
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 17.05.17 12:54 | |
| Nakon povratka iz Praga samo da kažem da još uvijek stoji sve što je Leo napisao najjeftiniji je otići u New Baker Street. Duhan je najjeftiniji tamo ja sam uzeo Stanislaw pure latakiu i Balkan 75 i 90 kuna za 50 grama.I naravno nisam mogao otići bez jedne Jirsice Rusty za 350 kuna ima i skupljih oko tisuću kuna ali ja sam zadovoljan s ovom.Drugi dućan u Vodikovom ima skoro sve isto ali je malo skuplje tamo smo kupio Samuel Gawith black forest i chocolate Flake za 110 i 130 kuna. Imaju i dosta lula. U centru kad izađete iz metroa na stranici Mustek ima jedan tobacco sa dosta duhana i nekoliko lula i malo ne skuplje. Jedino mi je žao što nigdje nema meerica I | |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 17.05.17 22:06 | |
| Dobro Ivek, jesil ti imao vremena za čekinje i pivo!? | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 17.05.17 22:18 | |
| Ivek je čovjek solidan, a ne razvratni Slavonac kao ti da ti je samo pica na pameti ! Inače, najbolji dućan sa najsolidnijim izborom je ovaj koji je Ivek spomenuo kod stanice metroa na Musteku - isto strogi centar na križanju Na Prikope, Vaclavskih namesti i Na Musteku, ima lulu koja dimi kao firmu! Ovaj u Vodičkovoj (ako je na njega Ivek mislio) je malo preskup! Iste lule samo su cijene malo paprenije. A Baker Street se mora obići - to je kultno mjesto! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ivek Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.11.2016 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, arango,english balkan
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 17.05.17 22:33 | |
| Je Dado da mi je vidjeti tebe kad ideš sa ženom dali bi mogao ofirat s čehinjama a da li ih ima bome ima ih A piva ko u priči | |
|
| |
ivek Peče me jezik
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 17.05.17 22:37 | |
| Dobro veliš u vodičkovoj je sad sam vidjel da sam krivo napisao | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 18.05.17 14:51 | |
| - ivek je napisao/la:
- Je Dado da mi je vidjeti tebe kad ideš sa ženom dali bi mogao ofirat s čehinjama a da li ih ima bome ima ih
A piva ko u priči ..eto ima Ivek,pravo..kad ideš sa ženom... ...moja nije htjela ni pricat samnom nakon sto sam obisao tri dućana s lulama...samo lule tražiš!pa dokle više....?,reče.. H.ebaj ga ..pametniji popusta...pa haj za njenim itinerarom... | |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 18.05.17 15:16 | |
| Tako bi i ja prošao. Zato ne idem u Česko! Jedino što moja voli pivo pa kad bi se napili svašta bi bilo. Ne smijem ni spomenit čekinje, pušenje itd jer Bayro će me oma procesuirat! 😀 | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 18.05.17 15:30 | |
| Već si ih spomenuo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
dado Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 18.05.17 15:35 | |
| - bayro je napisao/la:
- Već si ih spomenuo!
Ma zar jesam!? Ups! | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 18.05.17 15:57 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ivek Peče me jezik
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 18.05.17 22:40 | |
| Dobro da ti žena voli pivo tako sam i ja svoju potkupio. Ona meni kaže jel' ti znaš kaj drugo tražiti osim lula i duhana a ja odmah skrenem na pivu i tako nekoliko puta i svi sretni i zadovoljni | |
|
| |
Lodir Peče me jezik
Broj postova : 377 Join date : 26.11.2011 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : SAV Special Tobacco, CD Three Friars, ORL Golden Sliced, McB Virginia N°1, PTR Irish Oak
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 09.10.18 19:56 | |
| Bio sam u ponedjeljak i utorak u Pragu pa sam navratio u Baker Street ducan (tamo sam kupio Jirsu) . Uzeo sam jednu Chacom lulu i jednu mini no-name + par duhana. Nakon sto sam dosao u hotel sam otkrio da usnik nije bas dobro sjedao u vrat lule pa sam iduci dan napravio zamjenu i uzeo ovu Chacom pokericu (Jurassic serija, shape 155). Nakon toga sam otisao i do etrafike (oni imaju webshop) u koji se isplati ici po duhane ali ne i po lule koje su pre skupe. Ponuda duhana je daleko bogatija nego u Baker Streetu, puno Dunhilla, SG-a, Petersona i raznih duhana u paketicima po 10g (za probu). U nastavku su slikice akvizicija [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? | |
| |
|
| |
| Gdje kupiti u Pragu? | |
|