Broj postova : 17380 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 18.01.16 21:44
Ja. Davno. Ne valja ništa. Bacanje para. Ako ti se baš nešto takvo puši, kupi "Original choice"!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 18.01.16 22:35
probao - NAZALOST ... pametnom dosta
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 18.01.16 23:11
Ja sam probao i popušio vrećicu, ali aroma ledenog čaja je toliko jaka da nije za više od jednom dnevno. Prejaka aroma i room note.
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17380 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 18.01.16 23:17
Wizard, ti si stvarno odlučio imati kolekciju naojodurnijih duhana na ovim prostorima? Ako ti hrpa ljudi koji imaju nekog iskustva kaže da duhan ne valja ništa, a ti opet drviš po svome! Imaš na forumu hrpu recenzija o duhanima koji su dostupni ili u RH ili u Europi koja isto nije nedostupna (recimo HU tobacco i ostali prodavači - imaš topic i o tome!), pa vidi što ti bi ti se moglo dopasti, pročitaj što su ljudi pisali, pa onda pitaj! Sve piše!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Gost Gost
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 18.01.16 23:21
bayro je napisao/la:
Wizard, ti si stvarno odlučio imati kolekciju naojodurnijih duhana na ovim prostorima? Ako ti hrpa ljudi koji imaju nekog iskustva kaže da duhan ne valja ništa, a ti opet drviš po svome! Imaš na forumu hrpu recenzija o duhanima koji su dostupni ili u RH ili u Europi koja isto nije nedostupna (recimo HU tobacco i ostali prodavači - imaš topic i o tome!), pa vidi što ti bi ti se moglo dopasti, pročitaj što su ljudi pisali, pa onda pitaj! Sve piše!
Pa dobro ipak je to Mac Baren, sigurno netko puši to, nije Clan prema tome sve se može pitati
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 18.01.16 23:23
Sve sam ti napisao što sam imao! A ti opet guslaš po svome! Tvoje pare, pa izvoli!
Gost Gost
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 19.01.16 9:04
sto se tice clana, reci cu (i) ja jednu ali iz svoje perspektive. duhan nije neki vrh ali mogu reci da sam pusio duhane koji su bili puno zvucnija i razvikanija imena a MENI su bili losiji.
mogu cak reci da sam se, s obzirom na ono sto sam dotad cuo o clanu, cak i pozitivno iznenadio, kao laki kad je probao pecenku.
feanor Prva lula
Broj postova : 15 Join date : 24.12.2015 Age : 45 Lokacija : Krusevac Omiljeni duhani : 965, JESSE'S OWN, BALD HEADED TEACHER
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 19.01.16 17:35
Danas stize postar i obradovahse, ali nista posebno, jer sam porucio neke sitnice tipa : cistaci, filteri(da probam) stalci... Malo se zacudih kad sam video i drugu kutiju, ali reko to je to. Kad na moje iznenadjenje kad otvorih videh u jednoj 16 oz Lane Limited : RLP-6 Kontaktirao sam [You must be registered and logged in to see this link.] i obavestio ih da je doslo do greske, koja je izgleda do UPS jer oni su stavili adresu nekog tipa iz Costa Rice. A ja rekoh da se zasladim, pa zapalih ovaj aromatik, a vec razmisljam da im ponudim da ga platim jer mi je bas lego.
Gost Gost
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 19.01.16 17:38
feanor je napisao/la:
Danas stize postar i obradovahse, ali nista posebno, jer sam porucio neke sitnice tipa : cistaci, filteri(da probam) stalci... Malo se zacudih kad sam video i drugu kutiju, ali reko to je to. Kad na moje iznenadjenje kad otvorih videh u jednoj 16 oz Lane Limited : RLP-6 Kontaktirao sam [You must be registered and logged in to see this link.] i obavestio ih da je doslo do greske, koja je izgleda do UPS jer oni su stavili adresu nekog tipa iz Costa Rice. A ja rekoh da se zasladim, pa zapalih ovaj aromatik, a vec razmisljam da im ponudim da ga platim jer mi je bas lego.
Treba probati 1-Q i BCA, čujem da su odlične medicine.
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 19.01.16 17:47
Serbia, Costa Rica, Croatia, sve je to njima klošarima "tu negdje".
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 19.01.16 18:06
Kostarica! To je negdje na pola puta između Kraljeva i Niša!
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 19.01.16 18:39
Pa da! Kruševac, Costa Rica, baš negdje na pola puta, malo baca na Aleksandrovac, ali dođe ti na isto! A ti lijepo Feanor tim džiberima iz smokingpipesa napiši da ako hoće duhan, neka dođu po njega!
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 19.01.16 19:20
1-Q imam doma, spušio dosta prije u prošlosti. Solidan aromatik, ništa što me posebno uzbuđuje više.
feanor Prva lula
Broj postova : 15 Join date : 24.12.2015 Age : 45 Lokacija : Krusevac Omiljeni duhani : 965, JESSE'S OWN, BALD HEADED TEACHER
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 20.01.16 6:55
Prosto me hoce
"Dear Darko, Thank you for letting us know. Please keep the tobacco at no cost and we will check with our other customer to get this corrected.
Best wishes for happy smoking and we look forward to serving you in the future. "
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 20.01.16 7:52
Eto! Ponekad se i isplati biti pošten i ne biti u EU! Sada vam možemo samo zavidjeti na ovim krasotama iz Amerike
Gost Gost
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 19.04.16 23:18
Odličan , preferiram jače duhane , tako da ovo ide na listu uvijek.
Morf Peče me jezik
Broj postova : 308 Join date : 03.12.2015 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Da izbija iz cipela
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 20.04.16 5:20
Pogledaj si ovdje najbolje [You must be registered and logged in to see this link.]
Jak je bome , al nije jači od Old Joe Krantza ili recimo Dark Flakea....
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 03.03.19 19:29
Jeste li probali Distinguished Gentleman proizvođača E. Hoffman Company? Radi se navodno o američkom stilu duhana što znači da je baza umjesto virginije burley i ima latakije.
Leo Oblak dima
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 02.09.19 14:01
Je li tko probao MacBaren Golden Extra?
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 02.09.19 14:57
Nekad davno zvao se "Golden Blend", ako se ne varam. Solidna mješavina Burleya i Virginije, onako, a la Mac Baren.
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2053 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 02.09.19 17:22
ja sam imao neki gold mcbaren koji je isto bio virgina burely s okusom meda ili nečeg što sam dobio od prijatelja i bio mi je užasan pa sam ga dao lakiju.
Gillette Gasi mi se lula
Broj postova : 167 Join date : 16.05.2019 Age : 71 Lokacija : . Omiljeni duhani :
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 03.09.19 18:54
Peter Stokkebye: PS400 Luxury Navy Flake, pušio neko?
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1828 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 03.09.19 22:25
Kad smo kod ove teme ,jel neko probao C&D London squire?
Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 03.09.19 23:05
oliohardi je napisao/la:
Kad smo kod ove teme ,jel neko probao C&D London squire?
Odličan! Mislim da ga ima i u rinfuzi. Tipičan Englez sa Latakijom.