| Gdje kupiti u Istri? | |
|
+16Nino999 oliohardi dejan68ks leonhardy sinus kalanjdjordje Majka Lakeman Sarmageddon Vander bayro wranjo123 zlays Rakija Antiša samper 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
samper Prva lula
Broj postova : 42 Join date : 22.02.2013 Age : 55 Lokacija : Rovinj Omiljeni duhani : MB: Navy Flake, Scottish Mixture, Dark Twist Roll Cake; Robert Mc Connell Oriental + McClelland Drama Reserve 1:1, McClelland Classic Samsun
| Naslov: Gdje kupiti u Istri? 22.02.13 10:04 | |
| U Rovinju je ponuda nevelika, a najbolje mi se čine opskrbljeni iNovine i Tisak Media, oba na početku ulice Carera. Pored stare tvornice TDR-a postoji trgovina iNovina u kojoj zna biti nešto veća ponuda lula, a duhana trenutno jako slabo. U obje prodavaonice iNovina rekli su mi da je dosta duhana vraćeno krajem turističke sezone, pa možda opet živne početkom sljedeće.
Zna li netko gdje je najbolja ponuda duhana u Puli - nekako mi se čini da bi se tamo ipak moglo nešto više naći? Na korzu, U Tisak media, kao i u iNovinama blizu njih nije bila neka veća ponuda.
Prvenstveno bih volio naći nearomatizirane mješavine.
| |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 22.02.13 10:09 | |
| To ćeš teško naći u Puli, a i u Hrvatskoj uopće. Na svim kioscima su ti uglavnom jeftini aromatici osim pokojeg MacBarena.
Najbolje je opskrbljen Havana shop u Zagrebu, a i oni imaju tek nekoliko nearomatiziranih odnosno engleskih mješavina. | |
|
| |
samper Prva lula
Broj postova : 42 Join date : 22.02.2013 Age : 55 Lokacija : Rovinj Omiljeni duhani : MB: Navy Flake, Scottish Mixture, Dark Twist Roll Cake; Robert Mc Connell Oriental + McClelland Drama Reserve 1:1, McClelland Classic Samsun
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 22.02.13 10:19 | |
| Ok, hvala na informaciji. | |
|
| |
samper Prva lula
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 23.07.13 13:40 | |
| Camelot je izgleda otvorio svoju trgovinu u Fažani: [You must be registered and logged in to see this link.]Robusto ima svoju stranicu (u izradi), no na slikama se vide samo cigare i vina (i slika Tita). Sad sam u gužvi, ne stignem obići, ali imat ću je na umu. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 23.07.13 15:11 | |
| baš sam jutros to gledao. Aj javi što prije kakav je izbor duhana i ima li ih uopće... pa da svoje Puležane natjeram do Opatije preko Fažane | |
|
| |
zlays Prva lula
Broj postova : 52 Join date : 05.01.2013 Age : 57 Lokacija : Sarajevo Omiljeni duhani : There is a lot of them
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 13.02.17 17:47 | |
| Pozdrav, što je sa ovom trgovinom u Fažani? Da li znate kojih duhana ima u ponudi ? Osim toga gdje u Puli kupiti i lule i duhane ? | |
|
| |
samper Prva lula
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 13.02.17 22:16 | |
| Nisam na kraju otišao,netko mi je rekao da su bile samo cigare, no mozda grijesim. Sto se Pule tice, inovine u flanatickoj imaju nesto duhana, Tisak media je isto imao nesto ali ne uvijek. Alternativa je i (ne bi covjek rekao) Pevec, tj kiosk u njegovom prostoru. Tu sam uzeo Savinelli duhan. | |
|
| |
zlays Prva lula
Broj postova : 52 Join date : 05.01.2013 Age : 57 Lokacija : Sarajevo Omiljeni duhani : There is a lot of them
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 13.02.17 22:28 | |
| Ok, hvala | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2055 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 13.02.17 22:45 | |
| vrlo vjerojatno imaš puno bolji izbor u bilo kojem gradu u italiji odmah preko granice, jedino što su im cijene ubitačne. u rimu i firenci, u velikom broju kioska drže sasvim solidne duhane jedino su im cijene dosta visoke. emp i 965-ica su 17 eura, ostali dunhilli po 21. macbareni su 9 eura ako se dobro sjećam, i ima ih više na izboru nego u camelotu. | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 03.05.17 13:41 | |
| U Poreču osim iNovina imaš trafiku na trgu slobode,odmah do crkve PMI Ttgovina opskrbljuju ih interflame ko i inovine,no imaju veci izbor MBarena..(osobno sam nazvao trg.putnika da malo podeblja ponudu)..tako da uz standardne vrecice imas navy flake,dark twist,plumcake...filtere adsorba,i neke čistače...za lule ne znam nisam pitao U Taru,kod restorana Kiwi imas tabakeriju imaju i duhane..nije nesto ekstra ali je sarolik izbor pogotovo u sezoni tu gravitira tur.kamp Lanterna sa 15000 gostiju,pa ima dosta lulasa..bar mi tako rece gazda.. U Pazinu samo inovine,slabasna ponuda..no imaju interflameov katalog za Vauen lule...pa ako si voljan mogu ti narucit,prijazno osoblje ...ja sam znao naci i na Etradexovoj benzinskoj ,no prije deset dana bio nisu imali nista (na ipsilonu,izlaz zapad u pazinu..)a ima i neka adsorbica..stoji dugo u vitrini U Umagu sam nabasao na jedan priv.kiosk iza DMa...imaju par aromatika,mozda ima jos po umagu no nisam trazio.. u Puli ..navodno ima neki kiosk u sklopu Peveca..nisam bio,rekao mi jedan kolega...navodno ima nestovi u Medulinu..no to bi bolje znao Vander...ili Sir Sarma..ukoliko ima... eto..malo da obnovimo topic... | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17396 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 03.05.17 17:19 | |
| - wranjo123 je napisao/la:
- vrlo vjerojatno imaš puno bolji izbor u bilo kojem gradu u italiji odmah preko granice, jedino što su im cijene ubitačne. u rimu i firenci, u velikom broju kioska drže sasvim solidne duhane jedino su im cijene dosta visoke. emp i 965-ica su 17 eura, ostali dunhilli po 21. macbareni su 9 eura ako se dobro sjećam, i ima ih više na izboru nego u camelotu.
U Italiju se eventualno ide po lule i to u Trst kod "Ritanija" (bivšeg "Zandegiacoma"),a ne po duhan! Cijene su im da se stvarno ispovraćaš! Ima dobar izbor duhana, ali što je previše, previše je i za Italiju! [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Vander Gasi mi se lula
Broj postova : 219 Join date : 23.09.2016 Age : 46 Lokacija : Pisarovina Omiljeni duhani : Artisan's Blend
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 04.05.17 18:46 | |
| Pula, kiosk u Pevecu i u Medulinu drži isti čoek. Znači ponuda je identična. Ima dosta duhana ali su večinom aromatici. Nadje se poneka VA, ali recimo nema latakije | |
|
| |
zlays Prva lula
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 05.05.17 2:51 | |
| Hvala dobri ljudi | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| |
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17396 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 05.05.17 19:36 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 49 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 05.05.17 20:18 | |
| Inace ekskluzivni zastupnik za Istru je na Rivi u Medulinu | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 05.05.17 22:23 | |
| - Sarmageddon je napisao/la:
- Inace ekskluzivni zastupnik za Istru je na Rivi u Medulinu
..hm,čega zastupnik? | |
|
| |
zlays Prva lula
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 11.05.17 0:51 | |
| Sugestije usvojene Antiša sine uz svo dužno poštovanje mogu vam tata biti komotno | |
|
| |
kalanjdjordje Prva lula
Broj postova : 4 Join date : 21.07.2017 Age : 37 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 21.07.17 13:20 | |
| evo sta sve ima u pevecu od duvana. [You must be registered and logged in to see this link.] photos.app.goo.gl/ANM8GGCJmCG0dS6y2 Ima i na rivi kod titovog parka jedna prodavnica ali nisam ulazio u nju. ako odem uslikam isto | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2212 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 21.07.17 13:41 | |
| - kalanjdjordje je napisao/la:
- evo sta sve ima u pevecu od duvana.
[You must be registered and logged in to see this link.] photos.app.goo.gl/ANM8GGCJmCG0dS6y2 Ima i na rivi kod titovog parka jedna prodavnica ali nisam ulazio u nju. ako odem uslikam isto U kojem gradu u Pevecu? _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
kalanjdjordje Prva lula
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 21.07.17 13:50 | |
| Mislio da je Pula u kontekstu tek sad videh da je Istra. Radi se o pevecu u Puli photos.app.goo.gl/ANM8GGCJmCG0dS6y2 postoji mala prodavnicica odma na ulazu. Takodje sam video jednu prodavnicicu na rivi kod Titovog parka u Puli kad udjem u nju pogledam i uslikam sta sve imaju. | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2212 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 21.07.17 14:15 | |
| - kalanjdjordje je napisao/la:
- ...Radi se o pevecu u Puli photos.app.goo.gl/ANM8GGCJmCG0dS6y2 postoji mala prodavnicica odma na ulazu.
[You must be registered and logged in to see this link.] Identičan cjenik se nalazi na kiosku u Zg u WestGate centru. Vjerojatno neki lanac? _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
leonhardy Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 21.07.17 15:45 | |
| - Lakeman je napisao/la:
- kalanjdjordje je napisao/la:
- ...Radi se o pevecu u Puli photos.app.goo.gl/ANM8GGCJmCG0dS6y2 postoji mala prodavnicica odma na ulazu.
[You must be registered and logged in to see this link.] Identičan cjenik se nalazi na kiosku u Zg u WestGate centru. Vjerojatno neki lanac? ..jel to slika cijenika iz trovine u Puli u gradu,?...jer ta ponuda nije u kiosku u Pvecu bio sam u ponedjeljak 17.7.i nisam vidio tu ponudu..a bogme ni taj cijenik.. | |
|
| |
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 21.07.17 16:08 | |
| Isti takav cijenik ima Tisak media u Šibeniku ako se ne varam, ali duhana za lulu nemaju... | |
|
| |
kalanjdjordje Prva lula
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 21.07.17 19:00 | |
| - leonhardy je napisao/la:
- Lakeman je napisao/la:
- kalanjdjordje je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Identičan cjenik se nalazi na kiosku u Zg u WestGate centru. Vjerojatno neki lanac? ..jel to slika cijenika iz trovine u Puli u gradu,?...jer ta ponuda nije u kiosku u Pvecu bio sam u ponedjeljak 17.7.i nisam vidio tu ponudu..a bogme ni taj cijenik.. To sam slikao u Pevecu, ali cenovnik se vidi jedino ako se ne vidi duvan. To je na kliznim vratima koje su ispred duvana. Ovih dana cu da postavim sliku iz prodavnice u Puli kod titovog parka, samo da uslikam . | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? | |
| |
|
| |
| Gdje kupiti u Istri? | |
|