Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 61 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 21.07.17 21:16
kalanjdjordje Bez zamjerke.Najprije u topic upoznavanje, par slova o sebi ,pa onda o nabavi duhana u Pevecu!
Pa kaj će reči Višnja i Zdravko!
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 21.07.17 22:15
sinus je napisao/la:
kalanjdjordje Bez zamjerke.Najprije u topic upoznavanje, par slova o sebi ,pa onda o nabavi duhana u Pevecu!
Pa kaj će reči Višnja i Zdravko!
..svima nam promaklo da je novi na forumu...tako je,sada trk na upoznavanje!
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 01.09.17 19:13
Eto danas dobio English mixture...nisam se mogao strpit do sutra... ..pa čitam na deklaraciji da je uvoznik :pogon kooltura,zg. ...na njihovoj stranici [You must be registered and logged in to see this link.] da se isčitati da žale postati lideri u distribuciji duhanskih proizvoda.... .eto nema nam brige...bit će duhana..juhuuuu
...za nostalgicare imaju i Titovke... [You must be registered and logged in to see this link.]
...obzirom da se direktor prodaje preziva Tabak...ne bi trebalo biti frke...
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17409 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 01.09.17 20:29
Ovo jako dobro izgleda. Too good to be true...
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
leonhardy Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 01.09.17 21:22
..kako ja ne bih bio Ja..da se eto malim koracima ne borim za opskrbu duhana za lule u Istri ..tako sam im i otputio jedan meil sa upitom o ovdasnjoj ponudi..i gle,nije proslo sat vremena i glavni i odgovorni mi je odgovorio da se zahvaljuje na interesu ,no da zasad imaju ponudu samo u Puli i Medulinu. .(...o tim je trgovinama i ponudi...pevec i medulin..vec bilo rijeci tu na forumu)...no kako je ovaj duhan kupljen u Taru..mjestu ,malo dalje Poreča pored prostranog auto kampa..,čudi me da ne zna za tu trgovinu,stoga sam mu predlozio da u dogovoru s vlasnikom..(...dakako ako vlasnik pristane)..prosiri asortiman tj.ponudu... ...eto...mic po mic...duhani postaju dostupni. ta ljudi smo,dogovorit cemo se....
Lakeman Administrator
Broj postova : 2212 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
Horla je napisao/la:
Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
Broj postova : 17409 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 02.09.17 7:57
OK!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
dejan68ks Gasi mi se lula
Broj postova : 192 Join date : 07.11.2015 Age : 55 Lokacija : Kruševac
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 02.09.17 9:26
Eh, blago Vama na izboru koji ćete imati ... kad bi makar polovinu imali i mi
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 02.09.17 10:29
Pitanje je što će doista od svega toga uvoziti. Ako se sve svede na Borkum Riff, Poschl i slične slatkarije, toga i sada imamo. Jedino vrijede Ashton i Mc. Connel, te Toscano Antico, za one koji vole dobru, a ne preskupu cigaru.
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1828 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 02.09.17 14:18
dejan68ks je napisao/la:
Eh, blago Vama na izboru koji ćete imati ... kad bi makar polovinu imali i mi
Al zato mi imamo Stanwell,Larsen i Clan.Za mazohiste boljeg izbora nema.
Nino999 Prva lula
Broj postova : 9 Join date : 24.02.2019 Age : 41 Lokacija : Rovinj
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 02.03.19 8:07
Pozdrav svima,
U pevecu više nema tabaka pa di sad uzimate duhane u Puli? Bit ću popodne tamo pa da bacim oko
vik2211 Prva lula
Broj postova : 24 Join date : 24.03.2019 Age : 46 Lokacija : Rijeka
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 28.03.19 12:19
Pozdrav, stavio sam slličan post u temi gdje kupiti u Rijeci..radim kao distributer duhana pa tako i duhana za lule spomenute firme Pogon Kooltura. Ono što mogu reći da ponuda jako ovisi od potražnje, to npr ovako funkcionira u kratko, ja dođem na prodajno mjesto i pitam da li žele pokušati prodavati i duhane za lule i 90% odgovora je: Ne to nas nitko nije tražio. Stvar je u tome da prodajna mjesta tipa kiosci ili tobacco trgovinice moraju tu robu platiti a ne znaju hoće li ju prodati, iako mi nudimo povrat ako ne prodaju, i sad ima 10vrsta duhana, kojeg probati prodati..Da uzme od 10 vrsta po 1 duhan već je na 1000kn a ako proda jedan jedne vrste ne znači da će i drugi isti taj, ako uzme po 2 kutijice od svake vrste već je na 2000kn a opet nema sigurnosti. Ja mogu napisati listu trgovina s kojima radim po Istri i listu duhana koju imam u ponudi pa možda se nekako pokrene. Vi meni napišite trgovine vama u blizini i ja ih mogu kontaktirati za suradnju. Gradove koje obilazim su, Pula, Labin, Pazin, Poreč, Tar, Rovinj, Umag, Novigrad, Medulin, Buje, Žminj. Kad se iz Buja vraćam za Rijeku ponekad idem Motovun Buzet. Znači po svim cestama sam tako da je svejedno gdje je tko ionako svuda prolazim.
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8293 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 28.03.19 14:00
ma sve ti je to relativno... u sezoni, gdje ima puno stranca, sigurno bi išlo... jednostavno zatvoren krug, nema duhana, nema interesa, svi znaju da nema duhana pa više ni ne traže
vik2211 Prva lula
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 28.03.19 14:16
a istina ali teško se pomaknuti naprijed pogotovo ako se ne proba, ovo je trenutna ponuda duhana kod mene, ne znam smijem li napisati listu trgovina gdje ih mogu pokušati ubaciti? valjda smijem..a imam ambulantnu prodaju tako da mogu direktno iz kombija prodati
(100g, 170kn) Robert McConnell - Glen Piper Oriental Scottish Blend Black and Gold Red Virginia Red Roses
Lakeman Administrator
Broj postova : 2212 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 28.03.19 19:48
vik2211 je napisao/la:
...... ne znam smijem li napisati listu trgovina gdje ih mogu pokušati ubaciti?......
Naravno da smiješ. Pa to nam može samo svima koristiti. Da bar bude sreće pa da tvoje pisanje potakne kupovinu, pa da i mi imamo veći izbor i svi zadovoljni.
''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
Horla je napisao/la:
Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 28.03.19 20:32
Da, Laki je u pravu. Nešto je pokušavao, pisao im, ali nula bodova. No, sada imamo tebe, kao insajdera, pa možda uspiješ progurati nešto. Izbor aromatika je u Hrvatskog relativno dobar, ali nedostaje latakijskih duhana i virginia based duhana tu je ponuda slaba. I u onoj ponudi koju si stavio imaš jedva dva - tri duhana na latakijskog bazi - Ashton Artisan's blend i Consommate Gentleman, i onaj Savinellijev, - English Mixture ili nešto slično. Ovi McConnellovi nisu loši, recimo Oriental ili Red Virginia, i ostali su OK.... Naravno da izbor ne može biti kao u Smokingpipes, to niti ne očekujemo, ali bar da se malo približimo Austriji, pa koliko god bilo skuplje nego u Austriji. Uostalom dok platiš cestarinu i benzin, dođe ti na isto...
vik2211 Prva lula
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 28.03.19 23:01
Kada gledam iz perspetktive tvrtke koja se bavi uvozom čini mi se dosta teško odlučiti ili pratiti neki prijedlog jer se radi o nekolicini osoba ili 100, a ti uvoziš u Hrvatsku. Prekratko sam ovdje, manje od godinu dana, pa ne znam kriterije po kojima odlučuju ali koliko vidim po prodaji moje ponude duhani za lule su daleko od najprodavanijih artikala. Samim time teško se odlučiti na uvoz pogotovo ako imaš određenu najmanju količinu koju si obavezan kupiti, što ne znam da li je slučaj. A onda kreće objašnjavanje trgovinama tj prodavačima u kioscima i tobaco shopovima i pokušavanje ubacivanja novih proizvoda. Tako imaš dvostruki problem, količinu koju trebaš naručiti i kioske koje na neki način trebaš nagovoriti da probaju. Nitko ne želi imati na polici duhane mjesec dana ili duže. Ja ću svakako sva iskustva i želje tj ideje prenesti.
Trgovine po gradovima koje obilazim pa ih pitajte pa će eventualno oni pitati mene:
Pula - H2o, trg na mostu -33.obrt, istarske divizije -Istra sport (kod stadiona), ul marsovog polja -Gušti, smareglina (mislim da oni uzimaju borkum) -Petarda shop, isto raskršće kao prema rock cafeu samo ulica jako desno, dubrovačke bratovštine -Gafi, kiosk na verudi, autobusna stanica kod tržnice, Tomasinijeva -Temporal, na cesti prema Fažani kod wilson pekare, super dečko sve će probati idući tjedan se otvaraju dva sezonska, Pit Trade u Candlerova 32 i tobacco shop u Sergijevaca 5, nisam siguran kako se zovu sami objekti, znam ime firme..oni uglavnom uzimaju Pueblo duhane i Toscano i Toscanelle, i Crem Caffe cigarilose ali pokušat ću sa duhanima za lule također
Labin - Stefanni, u starom gradu gore mali dućan do e novina, Valdi se zove vlasnik, sitno nešto ali pokušat ću proširiti asortiman
Rovinj - Rango, na autobusnom kolodvoru do kafića - Azzuro, kiosk odmah do Tiska isto blizu autobusnog - Dil Profit mjenjačnice kiosci, Carrera 82, Carrera 3, Garibaldieva 16 i otvaraju još dva sezonska, na placi i još jedan blizu Azzura i Tiska, najbolje pitati u Carrera 3, tamo su cure daleko najbolje za pokušati -Seka, Garibaldieva 8 -P&G, ima dva kioska, Omladinska ul, odmah ispod kružnog toka i na rivi kod parkirališta kod Mirne, odmah do naplatnih kučica
Bale - Amfora - La Grisa
Poreč - PMI, vjerujem svi znaju, drži borkum i koliko znam macbaren - Saračević, obala maršala tita, kiosk blizu mjesta sa dostavu i za invalide Pokušavam nešto na materadi, ima čovjek lagano zainteresiran za nešto u tom smjeru i neki kiosk Ami-Co, zatvoren ali ne znam da li sezonski li za stalno.
Tar - Kiwi, prema kampu, oni imaju veliku ponudu svakakvih cigara i cigarilosa i vjerujem da imaju upita da bi proširili i na lule
Novigrad - otvara se za sezonu, ulica Murve, preko puta je mislim Mlinar pekara
Umag - Sina, kiosk blizu inine pumpe - Punta kiosk, Omladinska radim na dogovoru sa Ankicom, ne znam kako se zovu kiosci, mislim da ima dva, jedan je na kružnom toku kod pošte i nisam siguran da li je konzum ili plodine a drugi negdje na rivi
Buje - Ferula
Žminj - Tobacco shop na samom raskršću gore kao prema starom gradu
Pazin - SF placa, u centru kiosk do Tiska
Naravno ako znate neki od privatnih kioska/trgovina/tobacco shopa/ u bilo kojem mjestu napišite i ja ću ih obići. Netko je spomenuo neki kiosk u Fažani nešto na R, netko u Medulinu..treba mi ime kioska i mjesto, adresu ću pronaći.
vik2211 Prva lula
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 03.04.19 20:28
PMI Poreč će malo proširiti moju ponudu duhana, Petarda Shop Pula je danas malim koracima naprijed, Sina Umag vjerovatno, Tar Kiwi Tobacco je, Temporal je, vjerujem da bi H2O, Pula, trg na mostu (na rotoru) da ima upita
vik2211 Prva lula
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 03.04.19 21:57
Dobre vijesti, evo sam se raspitao malo za Heritage seriju, trenutno je dostupna samo za Njemačko tržište, čim postane dostupna za šire Pogon Kooltura ju nabavlja!!
Dalje što se tiče ne aromatiziranih duhana iz Ashton serije su to kako je već byro napisao, Artisan's Blend, Consumate Gentelman i VIRGINIA based Gold Rush, svi su dostupni kod mene
Artisan's Blend Tip: engleski Aroma: – Rez: Loose Cut Začin: Nema Jačina: 5 Raumnote: 5
Consummate Gentleman Tip: engleski Aroma: – Rez: Loose Cut Začin: Nema Jačina: 3 Raumnote: 3
Gold Rush Tip: virginia Aroma: – Rez: mješavina Začin: Nema Jačina: 2 Raumnote: 2
Od Savinelli je to English Mixture Tip: engleski Aroma: – Rez: Loose Cut Začin: Nema Jačina: 2 Raumnote: 3
Romantik likes this post
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 03.04.19 22:06
E, to su dobre vijesti!
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 03.04.19 22:10
Odlicno
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 04.04.19 9:45
Meni bi bilo drago da se Amfora, i to smeđa pojavi kod nas. Ali nju sada proizvodi MacBaren.
vik2211 Prva lula
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 04.04.19 17:12
smeđa Amfora se uskoro očekuje u prodaji u Hr. Uskoro znači sezona ili malo kasnije radi procedura ali svakako će biti.
Naslov: Re: Gdje kupiti u Istri? 04.04.19 17:59
vik2211 je napisao/la:
smeđa Amfora se uskoro očekuje u prodaji u Hr. Uskoro znači sezona ili malo kasnije radi procedura ali svakako će biti.
E, to je već vijest za naslovnice novina! Jedini Douwe Egbertsov aromatik koji bih mogao pušiti svaki dan! Ah, ti kolačići Madeleine (prokleti Proust!) i nostalgija!