| Rakijine lule - restauracija | |
|
+15gstaraz MOVESHAKER Matko 420blackadder Taras Elvis Beba Rip Kirby PecaLula™ Davorin Rob590 fatjoe Antiša foksieloy Suspiria Rakija 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Rakijine lule - restauracija 05.03.14 13:35 | |
| Ovu Big Ben kad središ ima da bude ko picino oko!!! Krasna klasika! Samo naprijed! | |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Rakijine lule - restauracija 05.03.14 16:44 | |
| Da, slažem se, bit će to dobra pipa. A i ove prije njih si doslovno uskrsnuo iz mrtvih i sad su i lijepe i funkcionalne. Svaka čast ! | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Rakijine lule - restauracija 19.03.14 14:58 | |
| | |
|
| |
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: Rakijine lule - restauracija 19.03.14 15:07 | |
| i ovu nisu štedili, kauboji jedni...
mogao biš ju spustiti za koj milimetar, da ode onaj zub na glavi... izgleda dosta visoka, ne vjerujem da bi ti falilo | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Rakijine lule - restauracija 19.03.14 15:17 | |
| - gstaraz je napisao/la:
- i ovu nisu štedili, kauboji jedni...
mogao biš ju spustiti za koj milimetar, da ode onaj zub na glavi... izgleda dosta visoka, ne vjerujem da bi ti falilo Mislio sam, ali mi je i s druge strane jedan još dublji zub, pa kad bi krenuo snižavati žarnicu, pitaj boga kad bi stao Ovako mi se činilo ko "ok" rješenje. | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Rakijine lule - restauracija 19.03.14 15:28 | |
| Možda filler i ponovno bojanje?
Ali jako dobar posao u usporedbi što su napravili iz nje. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Rakijine lule - restauracija 19.03.14 16:17 | |
| - foksieloy je napisao/la:
- Možda filler i ponovno bojanje?
Ali jako dobar posao u usporedbi što su napravili iz nje. Trebalo bi nju cjelu suzit za jedno milimetar-dva i bila bi ko nova. tada bi se sva oštećenja zagladila, međutoa, nemam bajca niti polirke da joj nakon toga mogu vratiti boju i sjaj, pa se moram zadovoljiti laganim smirglanjem i maslinovim uljem... | |
|
| |
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: Rakijine lule - restauracija 19.03.14 16:37 | |
| pjeskarenje bi bilo ustvari najbolje rješenje za ovakve ja mislim... kad skupiš par komada, pripremiš i odneseš da ti ih ispjeskare. 200 kuna po kvadratu je bila cijena kad sam ja ogradu dao pjeskariti, no za lule bi bila sitnica. Bio sam im dao jednu gitaru da mi neke detalje ispjeskare, i nije ni htjeo naplatiti... http://pjeskarenje-marsal.com/M.I.D.D. d.o.o., Matulji 051/277366 | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Rakijine lule - restauracija 19.03.14 16:42 | |
| Hvala na informacijama, razmislit ću malo o tome | |
|
| |
fićo Peče me jezik
Broj postova : 372 Join date : 29.07.2013 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Irish Flake, 4N BHT, MM965 ,Ashton Artisans blend,glen piper,McB Danac
| Naslov: Re: Rakijine lule - restauracija 20.03.14 7:48 | |
| Dobro veliš...potrebno je radikalnije skidanje materijala ili pjeskarenje,ali lula je krasna oblikom i ako te te sitnice ne smetaju..ugodno pušenje | |
|
| |
Rip Kirby Peče me jezik
Broj postova : 348 Join date : 28.06.2012 Age : 56 Lokacija : Opatija
| Naslov: Re: Rakijine lule - restauracija 20.03.14 12:11 | |
| - Rakija je napisao/la:
- foksieloy je napisao/la:
- Možda filler i ponovno bojanje?
Ali jako dobar posao u usporedbi što su napravili iz nje. Trebalo bi nju cjelu suzit za jedno milimetar-dva i bila bi ko nova. tada bi se sva oštećenja zagladila, međutoa, nemam bajca niti polirke da joj nakon toga mogu vratiti boju i sjaj, pa se moram zadovoljiti laganim smirglanjem i maslinovim uljem... Samo ti nju postruži, najlakše ju je pobajcat i izpolirat... Ja bi joj vrh žarnice zaoblio, to mi se sviđa, pogledaj ko na mojoj Eric Nording luli, imaš sliku pod moje lule.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rakijine lule - restauracija | |
| |
|
| |
| Rakijine lule - restauracija | |
|