| Lula Lu, pravo iz radione | |
|
+12Taras fićo Antiša ssekir75 Elvis Beba Marin Split Rakija Davorin kamarad igorrr foksieloy gstaraz Matko 16 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rip Kirby Peče me jezik
Broj postova : 348 Join date : 28.06.2012 Age : 56 Lokacija : Opatija
| Naslov: Re: Lula Lu, pravo iz radione 15.08.14 21:08 | |
| - Geco0on je napisao/la:
- Rip Kirby je napisao/la:
- Buldog i ova zadnja jaako dobre! Ma i one prijhe su ali ove mi se čine zahtjevnije za izradu. Kako si napravio one dvije paralelne crte na buldogu? Inače h istokare prije odmah kad tokare oblik...
Sve moje lule su ručni rad, ne koristim strug, sve od usnika preko bušenja i te dve crte, sve je ručni rad. Za crte sam vukao prvo bansek platnom, a posle finom turpijom. Drago mi je da vam se dopadaju Šta je to bansek platno? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lula Lu, pravo iz radione 16.08.14 1:45 | |
| - Rip Kirby je napisao/la:
Šta je to bansek platno? Bansek platnoEvo link |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Lula Lu, pravo iz radione 01.09.14 11:59 | |
| Billiard, bulldog i freehand su odlične! Bravo, samo tako nastavi! | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lula Lu, pravo iz radione 14.09.14 17:04 | |
| Zdravo ljudi. Evo mene sa još jednim novim radom. Ekstremno savijen buldog. Veoma lagan, lako se drži u ustima. Zbog greški u vresu, ostaje u mom vlasništvu, u radionici . Sličice (nisu baš najboljeg kvaliteta, ni finiš se ne vidi lepo... ): NL Pipes |
|
| |
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: Lula Lu, pravo iz radione 14.09.14 17:52 | |
| Sve lijepše i zanimljivije su ove tvoje pipe! Navodne "greške" u materijalu uopće ne smetaju... dapače, daju onaj prirodni štih kreaciji. Jako jako lijepo... i svaka čast na posebnosti koju si dao jednom tako klasičnom i bezvremenskom obliku. Oom Bulldog
Zadnja promjena: gstaraz; 15.09.14 22:36; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Lula Lu, pravo iz radione 15.09.14 16:30 | |
| uf ova se mi je sviđala na Favebuku .Nisam znao da je tvoj proizvod.Stvarno je lepotica
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lula Lu, pravo iz radione 15.09.14 16:58 | |
| - milo je napisao/la:
- uf ova se mi je sviđala na Favebuku .Nisam znao da je tvoj proizvod.Stvarno je lepotica
Hvala Milo Biće još ovakvih uskoro. |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Lula Lu, pravo iz radione 15.09.14 18:44 | |
| U kojem smislu greške u vrijesu? Ako je ovo malo na površini, ne bi te smjelo uznemiravati, jedino sad ako postoji neka strukturna greška unutar žarnice ili slično...
Lijep uradak. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lula Lu, pravo iz radione 15.09.14 22:04 | |
| - foksieloy je napisao/la:
- U kojem smislu greške u vrijesu? Ako je ovo malo na površini, ne bi te smjelo uznemiravati, jedino sad ako postoji neka strukturna greška unutar žarnice ili slično...
Lijep uradak. Hvala lepo. Pukotine poput ove na vratu lule: Ovde na glavi 2x Kada sam skinuo još materijala ispod tog dela olovkom što je zatamnjeno, otkrio sam da ih ima još (ne tolikih, ali postoje). Naravno da sam ih prikrio da što manje narušavaju izgled lule ali ipak... Žarnica je bez pukotina, tako da je pušljiva, ali po mojoj proceni nije za prodaju. |
|
| |
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Lula Lu, pravo iz radione 15.09.14 22:09 | |
| Lijepa lula... Šteta za nepravilnosti | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Lula Lu, pravo iz radione 16.09.14 10:58 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lula Lu, pravo iz radione | |
| |
|
| |
| Lula Lu, pravo iz radione | |
|