| Gdje i kako kupiti u Ghentu (Belgija) | |
|
+4Morf Lakeman dejan68ks Rakija 8 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Gdje i kako kupiti u Ghentu (Belgija) 03.06.17 18:56 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Evo drugovi, u Ghentu sam našao ovaj shop. Pun cigara, lula, duhana i alkohola. Ponuda solidna, cijene također solidne. Ponešto lula: [You must be registered and logged in to see this image.]Iz nekog razloga cijene nisu izložene za ni jedan artikal, tako da cijene cuga, lula i cigara ne znam jer sam došao pred zatvaranje i koncentrirao se na duhan. [You must be registered and logged in to see this image.]Cijene se kreću, za nama zanimljive duhane, oko 15 eura. 10 eura za vrećice. Od precjenjenih duhana, tu su Davidoff po 15-17 eura i nekoliko belgijskih duhana koji su dosta pristojno cijenjeni po 15.50 do 20 i kusur za 100 grama. [You must be registered and logged in to see this image.]i naravno moja akvizicija od koje su 2 limenke već rezervirane za našeg druga Bayru Oberštovanoga. [You must be registered and logged in to see this image.]Dućan inače ima svoju [You must be registered and logged in to see this link.], gdje možete izviditi povećanu ponudu. Šalju u hrvatsku ako je netko zainteresiran. NArudžbe i pitanja slati na mail [You must be registered and logged in to see this link.] i pozovite se na Nattalie. (Alternativna [You must be registered and logged in to see this link.] i mail: [You must be registered and logged in to see this link.]) EDIT: I da, zaboravio reći da imaju i cijeli asortiman za njegu svih djelova tijela ugledne gospode! | |
|
| |
dejan68ks Gasi mi se lula
Broj postova : 192 Join date : 07.11.2015 Age : 55 Lokacija : Kruševac
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Ghentu (Belgija) 03.06.17 20:18 | |
| Bravo za iscrpan izveštaj, ono baš si se potrudio. | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2212 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Ghentu (Belgija) 03.06.17 20:41 | |
| Bome si se potrudio. Svaka cast. _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Morf Peče me jezik
Broj postova : 308 Join date : 03.12.2015 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Da izbija iz cipela
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Ghentu (Belgija) 03.06.17 20:45 | |
| | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17395 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Ghentu (Belgija) 03.06.17 22:21 | |
| Zahvaljujem druže Rakija! Samo mali ispravak: jedna je za mene, a druga za našeg domaćina Sašu! No, hvala na iscrpnom izvještaju i korisnim informacijama. P.S. Zašto pišu i na njemačkom ona blesava upozorenja? Koliko znam u Belgiji su službeni jezici flamanski i valonski (odnosno nizozemski i francuski). Otkud Švabe? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Ghentu (Belgija) 04.06.17 8:12 | |
| ...ahh..meraka! | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Ghentu (Belgija) 04.06.17 8:13 | |
| Nije svabski. Pise dodelijk a ne todlich. Samo slicno zvuce. Amphore su iz italije. Inace, petersone Sam uzeo sebi. WA me jako zanima i jedva cekam probat | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Ghentu (Belgija) 04.06.17 8:20 | |
| Ako nekim slucajem budem imao povratni let u popodnevnim Satima, mozda stignem opet do njih. Ako netko zeli stogod, neka Javi. | |
|
| |
Broj postova : 17395 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Ghentu (Belgija) 04.06.17 9:49 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Druže Rakija, ako ovo upozorenje najniže na osmrtnici nije na njemačkom, onda ne znam na kojem je jeziku? Turskom? I btw, jesi li ti uopće siguran da si u Ghentu? Da nisi možda u Hamburgu? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8292 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Ghentu (Belgija) 04.06.17 10:05 | |
| Alo gore je Roken...😎😎😎😎. Bravo Rakija, vazno je upoznati point of interest po Europama😎 | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| |
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8292 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Ghentu (Belgija) 04.06.17 11:53 | |
| Koje vi probleme imate ? To se ionako ne cita ni na jednom jeziku😎😎😎 | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Ghentu (Belgija) 04.06.17 12:02 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Ghentu (Belgija) 04.06.17 12:28 | |
| | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2055 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Ghentu (Belgija) 05.06.17 19:32 | |
| Solidna ponuda, a i wild Atlantic je poprilično ok. | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Ghentu (Belgija) 05.06.17 20:05 | |
| Sada bez šale; ponuda je stvarno solidna, lijep izbor, a i cijene duhana im ne odskaču nešto dramatično od standardnih evropskih cijena!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Ghentu (Belgija) | |
| |
|
| |
| Gdje i kako kupiti u Ghentu (Belgija) | |
|