| Gdje i kako kupiti u Estoniji? | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 02.05.16 13:19 | |
| Izgleda da će me ovaj vikend put odvesti do Tallinn-a u Estoniji, e sad... znam da je ovo pomalo longshoot, ali ima li netko kakvu informaciju koje tobacco shopove tamo potražiti, posjetiti i slično? Ipak ovdje ima Svijetskih i Sovijetskih putnika | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 02.05.16 14:14 | |
| Bio sam ja prije mjesec dana. Računaj da svi oni imaju skraćeno vrijeme. Dućan se nalazi u samom centru na glavnom povijesnom trgu, ako dolaziš odozdo s desne strane, dućan se zove Davidoff i ima svega. Ja sam samo kukao kroz izlog jer je bio zatvoren navečer. Adresa: Raekoja plats 16 | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 02.05.16 14:56 | |
| - Leo je napisao/la:
- Bio sam ja prije mjesec dana. Računaj da svi oni imaju skraćeno vrijeme.
Dućan se nalazi u samom centru na glavnom povijesnom trgu, ako dolaziš odozdo s desne strane, dućan se zove Davidoff i ima svega. Ja sam samo kukao kroz izlog jer je bio zatvoren navečer. Adresa: Raekoja plats 16 Super, hvala. kakva je ponuda na aereodromima ako imaš informacija? Zbog vrste posla mi se čini da neću biti u mogućnosti šetuckati po dućanima preko dana... | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 02.05.16 15:05 | |
| Nemam pojma, a sudeći po duty free shop-ovima na brodu, imaju samo cigarete. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 03.05.16 9:19 | |
| Let mi izgleda ide preko istanbula, pa se nadam nešto naći i na aereodromu tamo. | |
|
| |
Leo Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 04.05.16 9:08 | |
| Na aerodromu u Istanbulu ćeš naći MacBaren limenke sto gramske popularnijih duhana, amforu i eventualno još par aromatika. Nemoj se prevariti, cijene su europske. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 06.05.16 14:42 | |
| Eto, krećem ponedjeljak u 19:20 iz ljubljane, preko helsinkija za tallinn. vidit ću ako budem imao vremena pogledati ponude po aereodromima, pa raportiram. | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 06.05.16 15:09 | |
| donesi mi capstan bilo kakve boje | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 07.05.16 11:27 | |
| | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 09.05.16 18:49 | |
| OK, aereodrom ljubljana, prva postaja, tuga I zalost. U ponudi samo clan, MB plumcake 100g pakiranja, navy flake 100g pakiranja, Scottish blend u pakiranjima 50, 100 I 250g. Cjene pristojo europske. (250g skota je nekih 45eura, sto mi djeluje precise. 100g je oko 12 Eur. Clan je 3.80... (Znam DA je ovo team o tallinnu... Ako kako smeta sto ću tu napisati sto Sam nasao putem tamo, molio big DA se onda postovi premjeste u odgovarajuce teme.) | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8299 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 09.05.16 19:24 | |
| ne pi... Rakija, samo pisi, pa to je putopis, i ako ti se da nabaci koju sliku... ukinuše roaming | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17451 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 09.05.16 19:29 | |
| Da, Papa Štrumf je u pravu. Ovo je putopis prema Tallinu preko Ljubljane i Istanbula; prema tome slikaj prika a kad budeš pri wi-fiju stavi na forum! Sve su to korisne informacije. Za to i služi forum, a ne za oglašavanje puknutih palisander i Falcon lula! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| |
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 09.05.16 20:01 | |
| ne kuzim to s tim aerodromima, zbog cega je ponuda takva nikakva, gora nego kod goge. ja kad sam u 2. mj isao u London, situacija je slijedeca: Aerodrom Köln-Bonn: Plumcake i Scottish Aerodrom London Stansted: nista, samo cigarete Aerodrom Stuttgart: Scottish pa to je da si covjek ja... odgrize | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 09.05.16 23:27 | |
| - bayro je napisao/la:
- Da, Papa Štrumf je u pravu. Ovo je putopis prema Tallinu preko Ljubljane i Istanbula; prema tome slikaj prika a kad budeš pri wi-fiju stavi na forum!
Sve su to korisne informacije. Za to i služi forum, a ne za oglašavanje puknutih palisander i Falcon lula! Jok, otpao istanbul... Ljubljana-Helsinki-tallinn Eto, zbog neke zavrzlame sa prtljagom, let nam je bio odgođen skoro sat vremena pa smo zapeli u helsinkiju. Bar su gospoda iz finaira, čija je to valjda bila greška, bili toliko dobri da su nam dali besplatni smjetaj u hotelu do sutrašnjeg leta. Što se slika tiče... evo te tuge i žalosti iz slovenije: [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 09.05.16 23:29 | |
| Fakat tuga i žalost | |
|
| |
Broj postova : 17451 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 09.05.16 23:30 | |
| Jedino Škot vrijedi. Ostalo je stvarno tuga i žalost! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 09.05.16 23:32 | |
| A ni navy ni plum nisu baš za bacit... ajmo reć da su uzeli MBove koji bi mogli zadovoljiti lulaše taman toliko da ne prolupaju...
Nadam se da ću sutra imati vremena i da će djutić biti otvoren na aerodromu. Sad kad smo stigli je bio zatvoren. | |
|
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 09.05.16 23:33 | |
| Ne vidim Navy flake... Sorry, donja slika | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 09.05.16 23:34 | |
| - Keko je napisao/la:
- Ne vidim Navy flake...
Druga polica odozdo, lijeva strana. 100 gramska kutija EDIT: Np. Pomješali su sve pa je i meni trebalo da skužim da ima duhana i dolje.
Zadnja promjena: Rakija; 09.05.16 23:35; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 09.05.16 23:35 | |
| Na prvoj fotki, skroz dolje, lijevo. I onda sam ja "afrička šljiva" ! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 09.05.16 23:36 | |
| Nadao sam se bar amphori... nju uvijek vrlo rado kupim. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 10.05.16 5:19 | |
| Helsinki, tuga I zalost se nastavlja. Samo cigarete i malo cigarillosa. Jos Sam na pregledu morao objasnjavati da tamper nije noz... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 10.05.16 14:59 | |
| a ja sam svoj (tamper) morao ostaviti na aerodromu kad sam isao za istanbul. |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 10.05.16 15:30 | |
| - grga je napisao/la:
- a ja sam svoj (tamper) morao ostaviti na aerodromu kad sam isao za istanbul.
...a čuj Grga, kad te ljudi vide, dobro da u gaćama i čarapicama ne ostaneš, kao na potočiću! Grga i potočić! I ! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? | |
| |
|
| |
| Gdje i kako kupiti u Estoniji? | |
|