| Web shop: Smokingpipes | |
|
+49dovlaxx fra_Perica TheDude imnik Mr.Holmes Pantarei SašaZg oliohardi Sunka dado wranjo123 sr_ki G.S.Patton Lakeman bluetrain jam.hadar Zupnik Vander ivek Stole nemesis chulaf Yolo1234 picipl Suspiria Morf Rakija paludamentum svigi Tomo1978 jaky1 fićo Sarmageddon gstaraz Keko Leo kamarad igorrr sinus Elvis Beba Lodir foksieloy zammboni LenkoSmrk Marin Split Matko Antiša dean bayro Davorin 53 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 26.01.18 7:59 | |
| - dado je napisao/la:
- E Laki te zajebo!
Pa i govorio sam u proslom vremenu. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 26.01.18 8:32 | |
| Jučer popodne naručio, jutros stigao tracking number, pa javim kad stigne. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2217 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 26.01.18 9:48 | |
| - Rakija je napisao/la:
Treba se nasmijat na svoj račun.
Ja sam bio poznat kao veliki i teški aromatičar. Ono, 180cm i 100kg.
Sjećam se kad sam ja bio 180cm i 100kg. Ipak se 8 razred ne zaboravlja _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 26.01.18 10:48 | |
| meni prvi put nisu sad vec 4 dana poslali od UPS-a onaj mail sa shipp. brojem na smokingpipes.com pise da su poslali ali od ovih ni rijec | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 26.01.18 10:56 | |
| - paludamentum je napisao/la:
- meni prvi put nisu sad vec 4 dana poslali od UPS-a onaj mail sa shipp. brojem
na smokingpipes.com pise da su poslali ali od ovih ni rijec Ja sam imao manju prepisku sa njima jer kako mi kartica nije prošla prvi put, krenuo sam ponovo upisati podatke, pri čemu nisam opet odabrao najjeftiniju metodu dostave, pa me račun izašao 112$ Naravno, tražio sam da otkažu narudžbu zbog tog razloga, pa mi se javio tip iz customer supporta i rekao da mi mogu promijeniti metodu dostave i refundirati razliku. Tako smo i napravili, pa sam dobio i mail od UPS-a sa tracking brojem i tražio sam da mi pošalju novi "račun" da imam za evidenciju (što sam i dobio). Možda ne bi dobio ništa da sam iz prve sve riješio kako treba. Prvi puta naručujem od njih pa eto, ne znam kakva je standardna procedura. | |
|
| |
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 26.01.18 11:08 | |
| - paludamentum je napisao/la:
- meni prvi put nisu sad vec 4 dana poslali od UPS-a onaj mail sa shipp. brojem [smiley][You must be registered and logged in to see this link.]
na smokingpipes.com pise da su poslali ali od ovih ni rijec Meni nekad posalju, nekad ne. Nije frks. | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 26.01.18 11:26 | |
| Meni stize potvrda za 2min, a posle sat -dva dobijem traking broj. Udjes u svoj profil i vidis da li je posiljka u procesu, ili je vec poslata... | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| |
| |
sr_ki Hladan dim
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 26.01.18 16:13 | |
| Nije im manir, jer sam prekjuce porucio i istog minuta sam dobio obavestenja. Verv zavisi i ko je tamo dezurni... | |
|
| |
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 61 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 26.01.18 16:23 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.][/quote] Ovo si mogo stviti i u viceve !!Boli li manje s vazelinom! Lud si 100%! [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 26.01.18 18:03 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]: znas mene Ali narudžba je za ozbiljno, vazelin je zbog... a jebi ga, pusim s filterom. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17455 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 26.01.18 19:11 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 26.01.18 21:11 | |
| | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 26.01.18 22:41 | |
| evo update: poslao sam im upit i vele da supersaver opcija ne sadrzi pracenje posiljke i da taj ''UPS mail innovations'' mail koji sam inace primao ne znaci nista osim da je posiljka zaprimljena a oni (smokingpipes) mi garantiraju da su poslali tako da nema brige | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 26.01.18 22:58 | |
| | |
|
| |
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 29.01.18 18:15 | |
| Narudzba od 11.01. stigla jutros. Ovaj put skromno, samo da probam mjesavinu za strojovodje, ne izazivamo carinike! :grin: [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 29.01.18 18:20 | |
| Neces se Majka pokajati, malo je neobican zbog deer-a, ali ako ti se svidi, pocinjaces jutro sa njim... | |
|
| |
Majka Hladan dim
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 29.01.18 18:28 | |
| - sr_ki je napisao/la:
- Neces se Majka pokajati, malo je neobican zbog deer-a, ali ako ti se svidi, pocinjaces jutro sa njim...
Ovo i je bilo na tvoju preporuku! Ujutro ga palimo! :wink: | |
|
| |
M. Ivan Prva lula
Broj postova : 10 Join date : 26.01.2018 Age : 36 Lokacija : Slavonski Brod
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.01.18 7:24 | |
| Dobro jutro svima, Nisam htio novu temu otvarat da nebi bilo duplikata... Ne zelim biti dosadan, nemam komp a na mobu mi je malo nezgodno trazit dalje negdje spomenuto... Zanima me koliko duhana mogu narucit iz EU, kolike su carine, jel moze proc bez carine? Ukratko, savjet pri prvoj kupovini Hvala unaprijed | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.01.18 8:01 | |
| Ne možeš. To je to.
Ima samo par dućana unutar EU koji šalju unutar EU. Danish pipe shop mi jedini pada na pamet. Nema carine unutar EU, ali računaj da su duhani unutar EU (do kojih možeš) skupi. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.01.18 8:35 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]. Solidan izbor, solidne cijene i možeš platiti maestro karticom. | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.01.18 9:34 | |
| E-trafika je počela slati u RH? Zadnje kad sam gledao pred koju godinu nisu slali... | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.01.18 10:06 | |
| - foksieloy je napisao/la:
- E-trafika je počela slati u RH? Zadnje kad sam gledao pred koju godinu nisu slali...
Kolega [You must be registered and logged in to see this link.] je relativno nedavno naručivao od njih. Slali bez problema. EDIT: Da ne oftopičarim sa novim postom, editirat ću ovaj. [You must be registered and logged in to see this link.] je rekao da je naručio oko 1000kn duhana i lula, platio maestro karticom, oni poslali i sve stiglo regularno. Nemam osobnog iskustva, samo prenosim što mi je rekao. Bilo je to unazad 3-4 mjeseca.
Zadnja promjena: Rakija; 30.01.18 11:06; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17455 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.01.18 10:46 | |
| I ja sam pred par godina probao, pa nije islo! Ako je tocna informacija, onda je to jako dobra vijest! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2217 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: OFFTOPIC 30.01.18 10:48 | |
| - M. Ivan je napisao/la:
- Zanima me koliko duhana mogu narucit iz EU, kolike su carine, jel moze proc bez carine? Ukratko, savjet pri prvoj kupovini
Hvala unaprijed Na barem 20 mjesta se spominje koliko se može uvesti i kako i otkuda itd... Sa druge strane, na temi o kupovini iz SAD-a se ne može nastaviti rasprava o '' koliko duhana mogu narucit iz EU''. Forumima se ljudi priključuju u različitim fazama i nije moguće da svatko kada dodje pravi temu o onome što ga zanima. Zato postoji forum da se mogu pretraživati već napisani tekstovi. Koga zanima kako radi Češka trafika, ima temu za to: [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes | |
| |
|
| |
| Web shop: Smokingpipes | |
|