| Web shop: Smokingpipes | |
|
+49dovlaxx fra_Perica TheDude imnik Mr.Holmes Pantarei SašaZg oliohardi Sunka dado wranjo123 sr_ki G.S.Patton Lakeman bluetrain jam.hadar Zupnik Vander ivek Stole nemesis chulaf Yolo1234 picipl Suspiria Morf Rakija paludamentum svigi Tomo1978 jaky1 fićo Sarmageddon gstaraz Keko Leo kamarad igorrr sinus Elvis Beba Lodir foksieloy zammboni LenkoSmrk Marin Split Matko Antiša dean bayro Davorin 53 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
M. Ivan Prva lula
Broj postova : 10 Join date : 26.01.2018 Age : 36 Lokacija : Slavonski Brod
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.01.18 11:19 | |
| Ta tema je stara 6 godina... Zakoni se mijenjaju stalno, spomenuo sam EU samo iz razloga sto sam mislio da je povoljnije, manja carina.... ispricavam se na smetnji | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2217 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.01.18 11:30 | |
| - M. Ivan je napisao/la:
- Ta tema je stara 6 godina...
Zakoni se mijenjaju stalno, spomenuo sam EU samo iz razloga sto sam mislio da je povoljnije, manja carina.... ispricavam se na smetnji Nije smetnja samo moramo se drzati organizacije foruma inace ce sve biti pomijesano. Nije bitno ako je tema stara. Zato i sluzi organizacija po temama. Kad bude nesto novo , nadogradis temu, ne ides na najnoviju temu sasvim druge tematike samo zato jer je novijeg datuma. Najčešće naručujemo sa Smoking pipes-a u zadnje vrijeme. Obično ljudi uzimaju do cca 250 grama bez vecih problema sa carinom. ali to sve pise u ovoj istoj temi, vratis se 20 stranica nazad, zavalis se, zapalis lulu i citas. _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Zupnik Gasi mi se lula
Broj postova : 147 Join date : 29.08.2016 Age : 38 Lokacija : Mraclin Omiljeni duhani : Drama Reserve, Navy flake, Nightcap, Boneyard
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.01.18 21:50 | |
| Primijetio sam da već duže vremena nema nightcapa u bulku. Svako malo škicnem jel došlo da naručim koju uncu, ali ništa... | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.01.18 23:13 | |
| - Zupnik je napisao/la:
- Primijetio sam da već duže vremena nema nightcapa u bulku. Svako malo škicnem jel došlo da naručim koju uncu, ali ništa...
Mozes odabrati da ti jave kad postane dostupan. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17456 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 30.01.18 23:20 | |
| Nedostupan je već duže vrijeme i Commonwealth; no imaš opciju da te obavijeste kad je dostupan i stiže ti mail. Tako je i meni Commonwealth na listi i kada dođu, obavijeste me isti čas. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
TheDude Gasi mi se lula
Broj postova : 116 Join date : 27.11.2017 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Dark Twist, Half & Half, Orlik Dark Strong Kentucky
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 02.02.18 14:16 | |
| | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 02.02.18 16:32 | |
| stiglo danas nakon 3 tjedna - po unca 965-ica i Bayou morning i limenka Oak Alley-a
Zadnja promjena: paludamentum; 02.02.18 23:23; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 02.02.18 17:34 | |
| Mene taj jutarnji prži! Možda jer sam ga probao navečer!? Sada njime začinim prearomatične aromatike. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17456 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 02.02.18 17:38 | |
| Šalu na stranu; ili se Smokingpipes opoštenio, ili je nešto drugo posrijedi, stigla mi je narudžba za deset dana! Mislim da je to rekord staze, tako da su mi ovog tjedna stigle dvije pošiljke, jedna od 12. siječnja i druga od 22. siječnja! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 02.02.18 17:47 | |
| Ma SP salje omah, dalji problemi nastaju u transportu.. | |
|
| |
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 02.02.18 19:14 | |
| Sve unutar 2 tjedna je perfektno s obzirom koju postarinu odabiremo... Ali oberstovani vas izgleda dopada prvi avion na pisti! | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 03.02.18 12:17 | |
| - bayro je napisao/la:
- Šalu na stranu; ili se Smokingpipes opoštenio, ili je nešto drugo posrijedi, stigla mi je narudžba za deset dana! Mislim da je to rekord staze, tako da su mi ovog tjedna stigle dvije pošiljke, jedna od 12. siječnja i druga od 22. siječnja!
Evo meni jucer stiglo! 14 dan top | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2217 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 03.02.18 13:18 | |
| Jučer naručio. držte fige _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Mr.Holmes Prva lula
Broj postova : 67 Join date : 26.02.2016 Age : 31 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 05.02.18 12:46 | |
| uzeo corona upaljac i dunhill 965 u bulku sa s/p,valjda ce bit sve ok lagano preznojavanje kreće | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 05.02.18 14:13 | |
| Ja sam naručio dvje limenke, nadam se da će proći! | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8299 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 05.02.18 18:08 | |
| i ja sam se drznuo i naručio ( 16-tog ) ali još ništa... ------- [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes | |
| |
|
| |
| Web shop: Smokingpipes | |
|