| Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... | |
|
+4ssekir75 Antiša Davorin bayro 8 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 09.01.10 19:13 | |
| Pogledajte razotkrivanje naseg cestitog Napravio sam sve bez njegovog znanja, sinoc, ZNAO sam da ce reakcije biti takve kakve su bile, a bit ce i jos, ne sumnjam u to. [You must be registered and logged in to see this link.]Inace, odnedavno pratim i malo sam aktivan na tom forumu ali nakon sto je postao onu calabashicu ostao sam zabezeknut i morao sam pokrenuti gore navedeni thread. Mislim da nisam pogrijesio. |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17455 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 09.01.10 19:31 | |
| Nisi! ž Već sam ti u ranijem postu odgovorio! Takve stvari kriješ od nas! Ilegalče jedan! Svaka čast! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 09.01.10 19:37 | |
| Proslo je malo vise od 18 sati od pokretanja threada, nisam dugo krio. [You must be registered and logged in to see this image.]Cekaj samo da proradi stranica, morat ce nas dobro stisnuti zube, neki tamo se vec otvoreno "prijete". |
|
| |
Broj postova : 17455 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 09.01.10 19:45 | |
| Hrvatski tekst je gotov, a prijevod na engleski ide punom parom! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 09.01.10 19:47 | |
| |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8299 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 09.01.10 20:01 | |
| Damire, onda je tvoj red | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 09.01.10 21:15 | |
| Bayro i ti si tamo Ahha Davorin, si vidio reakcije..Pogotovo one preko bare!!! |
|
| |
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 09.01.10 21:23 | |
| Naravno da sam i ja tamo! Mene ćeš naći na mjestima gdje me se najmanje nadaš! Osim toga, red je da našem Papi damo malo vjetra u leđa i naravno da sam napisao koju rečenicu, onako, iskreno - što mislim to i kažem, pa nisam ja neka D.P. valjda! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 09.01.10 23:55 | |
| mislim da će biti za pipama od našeg a ja ću biti jako ponosan i sretan jer sam neke od tih pipa držao u svojim ručicama |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 10.01.10 11:03 | |
| Sjajno, Grga! Odlična inicijativa. | |
|
| |
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 10.01.10 11:40 | |
| Dečki uvijek sam mislio da je na ovom forumu ono pomalo za što Šokre spominje vazelin ( barem malo -a večina kurtoazija i pristojnost ) ali ove ljude na forumu ipak ne poznam, a ima i vrlo ozbiljnih imena tamo.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 10.01.10 12:32 | |
| Eto, sad smo još i vazeljinci! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 10.01.10 14:11 | |
| sada sam siguran da niste , ah kako sam lijep, pametan (re)kreativan | |
|
| |
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 10.01.10 14:23 | |
| Pa da - ti si pravi (re)kreativac! Samo su ti lule nekako nedovršene... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 12.01.10 0:55 | |
| Zamisli kako bi tek izgledale da ih dovrsi! |
|
| |
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 12.01.10 1:09 | |
| Uf, ludilo! Ali što se može - (re)kreativac sa nedovršenim lulama! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 12.01.10 14:43 | |
| Pa sada, prema ozbiljnom upitu koji sam dobio danas........ godi egu... godi...... Više podataka za koji mjesec | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 12.01.10 15:28 | |
| Pa vidis da su se ovi svi tamo raspametili covjece! Nema sanse da to ne upali. |
|
| |
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 12.01.10 21:33 | |
| Ubacio sam malo teksta na engleski forum - tek tako da ih malo držim nabrijane! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 12.01.10 23:22 | |
| ako,ako. tako se to radi - kratko ali jebitacno pricasmo negde, reklama cudo cini! aj da ne pocinjemo opet sa gebelsom | |
|
| |
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 15.01.10 22:10 | |
| Eto, čim je Grgur stavio Davorinovu "dansku kolekciju" opet su se na engleskom forumu probudili! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 16.01.10 0:56 | |
| ma vidim ja da su se upecali ko bucov na varalicu ce oni tu ovo-ono, dva zeca tri zeca i auspuh od keca... | |
|
| |
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 19.01.10 19:15 | |
| Da obavijestim cijenjeni puk, od danas naš Papa ima svoju stranicu; za sada još u lagano eksperimentalnoj fazi, treba još neke stvari dotjerati ali to je to: evo i linka [You must be registered and logged in to see this link.]Čestitam Davorine! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 19.01.10 19:57 | |
| Cestitke i od mene, ja sam vec napravio "salji dalje" foru! |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 19.01.10 20:06 | |
| dobar je,dobar je!!! samo dalje! nas bogami i ima cime da se pohvali! (usput,tek sad sam vido calabashicu, izuva iz cizme, i to one ribarske ) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... | |
| |
|
| |
| Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... | |
|