| Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... | |
|
+4ssekir75 Antiša Davorin bayro 8 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17396 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 21.01.10 17:25 | |
| Grga ti je najbolji P.R. kojeg si mogao zamisliti! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 21.01.10 19:05 | |
| Mijenjaj struku Davorine!!! Batali poso' i u pipe maker-e!!!! hehehe A imam i ja jedan upit za tebe, ali o tome kada, jednom, navratim do kluba!!! :-) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 21.01.10 19:48 | |
| - Davorin je napisao/la:
- grga poćeti ću te mrziti , od kako se stranica pojavila ( a ima dva dana ) došlo mi je dvadeset i jedan upit... ( najudaljeniji je Argentina ) pa tko će svim tima ljudima ( pristojno ) odgovoriti... znači ovaj vikend nema do Osijeka nego odgovoram na mailove Sreća da ima i prijenosnog interneta
Rekao sam ti da naostris nozeve, pile, turpije, svrdla i ostalo, stisnes zube i gas u radionu! Vidio sam ja sto ce se dogoditi prvih sat vremena nakon sto sam prezentirao The Calabashicu i ostale sestre po morti. Nemoj reci da nisi bio upozoren. P.S. na tekstu koji je na Pipedii sam ispravio par tipfellera, trebalo bi to uciniti i na samoj stranici, ipak ce izgledati ozbiljnije. Reci Damiru neka samo copy-pastea taj tekst tamo i to je to. |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 21.01.10 20:37 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 21.01.10 20:59 | |
| - Damir je napisao/la:
- Sređeno
Ziv bio! |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 21.01.10 21:54 | |
| "e tako se to radi! kratko ali jebitacno!" | |
|
| |
Broj postova : 17396 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 22.01.10 0:19 | |
| I tako ode večeras prva pipa i to za Argentinu! Za cijenu ne pitajte! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 22.01.10 0:27 | |
| prvo pa musko! mada bi mi licno bilo draze da je otisla u australiju - bukvalno na drugi kraj sveta | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 22.01.10 0:35 | |
| - bayro je napisao/la:
- I tako ode večeras prva pipa i to za Argentinu! Za cijenu ne pitajte!
Cijena je kao i za namjestaj od morte, prikladna. Kako rece , neka placa truli zapad, oni imaju! |
|
| |
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 22.01.10 0:46 | |
| Argentina je više "truli jug" ali nema veze, to je to! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 22.01.10 0:55 | |
| Sve sto nije istocno od nas je "truli zapad"! |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 22.01.10 1:18 | |
| | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8292 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| |
| |
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 22.01.10 9:42 | |
| Morati ću očiti početi brusiti alat.... ... ma uvijek isti problem. Time is NOT on my side.... otišla je jedna i u bratski Sovjetski savez.... ali nije za javnost,,, ima nas lulaša na vrlo moćnim mjestima u svijetu..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 25.01.10 10:55 | |
| He he otišla još jedna..... Što me čudi, ima interesa i za moj vrijes i maslinu.... pa barem toga ima na svijetu. Najbolji je Amer, koji odmah hoće cijelu kolekciju, sve boje morte i jednu maslinu..... Nije se ni štrecnuo na cijenu.... istina nešto moram napraviti po narudžbi... znači postajem plaćenik Tko bi rekao da je New York pipe klub toliko velik..... još nas ima...... | |
|
| |
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 25.01.10 10:57 | |
| i još nešto.... večini se sviđa moja filozofija velikih lula, žarnica da stane duhana pa da na miru pušiš koji sat.... | |
|
| |
savate Peče me jezik
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 25.01.10 10:58 | |
| Reko sam ti!!! Moraš ozbiljno razmisliti o promociji Lula!! Kako manager, s obzirom na tvoje iskustvo, siguran sam da si svijestan da se kavlitetne stvari nemogu raditi polovično!! Ili čitavo pakovanje, sa srebrnim papirićima, celofanom i mašnom,.. ili ništa!!!
:-) | |
|
| |
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 25.01.10 11:00 | |
| O tome ćemo svemu danas u klubu uz luličak razglabati mladi Ratkay! Ima tema za razgovor - ima! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 25.01.10 11:02 | |
| Potpuno si u pravu... za Rusiju sam morao pisati certifikat na "pergamentu".... nema polovičnih rješenja.... Dapače, mislim da ću početi proizvodnju i ukrasnih kutija od morte, pa kada je bal...... Stalci su već u pripremi | |
|
| |
savate Peče me jezik
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 25.01.10 11:08 | |
| Upravo sam si to vrtio u glavi!! Evo pijuckam kavicu, pušim lulu i vrtim filmove!!! :-)
Od nekog, možda manje kvalitetnog komada morte, napravi se kutija!!
Lule su luksuzna roba, šta god mi milsili..... treba ih tako i prezentirati!! :-) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 25.01.10 13:14 | |
| Hihihihi! |
|
| |
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 25.01.10 13:25 | |
| Grga, samo se ti ceri! Sve je ovo tvoje maslo đilkošu jedan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 25.01.10 14:17 | |
| hm, ljudi sa zale kad im roba ne ide, a se zali kad ide. sta nije kako treba? ma samo nek ide, ko je spreman da izbroji cifru ima prava malo i da zakera a lepo pakovanje je i znak postovanja kupca (sta ces,nije kao nekad u dragom nam CCCP-u ) | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... 29.01.10 0:35 | |
| , sorry, opet sam radio na svoju ruku, eto, dospio si (i) u [You must be registered and logged in to see this link.] drustvo. P.S. nisam ja, cika Scott je sve napravio. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... | |
| |
|
| |
| Da ne ispadne da cijelo vrijeme jedni druge hvalimo... | |
|