Broj postova : 859 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Više su dobivali partizani u kanjonu Sutjeske bokte.
Vortimejovrh and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1327 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Više su dobivali partizani u kanjonu Sutjeske bokte.
Da to je Petrinjska 5 kraj Intersporta.
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 744 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 01.02.24 13:50
Chicos??
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 378 Join date : 07.01.2023 Age : 26 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 01.02.24 13:54
Brijem da je to Cigara...
Nikša likes this post
heritage964 Prva lula
Broj postova : 19 Join date : 22.09.2015 Age : 59 Lokacija : Zagreb
Bome..... Ubili se od narudžbe. Malo poduke iz ekonomije bi im dobro došlo, ono ponuda - potražnja i te stvari No možda nisu oni krivi, možda Pogonu Koolturi dolazi od svega po 10 kom
Nikša likes this post
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 01.02.24 15:27
Ja ovo stvarno ne razumijem.
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1354 Join date : 08.01.2021 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 01.02.24 15:39
A ovamo pišu da je 3x veća narudžba nego inače.
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 950 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 01.02.24 15:43
Meni je ovo fakat neugodno za gledat.. 🙄
heritage964 Prva lula
Broj postova : 19 Join date : 22.09.2015 Age : 59 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 01.02.24 15:48
v.milan je napisao/la:
A ovamo pišu da je 3x veća narudžba nego inače.
Pogon Kooltura je glavni uvoznik, distribuira po centrima tipa Humidor i ostalima dućanima. Vjerojatno su im javili da 06.01. konačno dolazi roba te da naruče potrebne količine. Na žalost uvoznik ne može dućanima uvjetovati koliko čega da uzmu, a ovi se pak očito boje da neće prodati dovoljno da bi mogli platiti.
Naša klasična priča. Bio, radio, doživio. S druge pak strane svakog uvoznika/distributera ino dobavljač uvjetuje s nekim količinama a što je još gore tzv. raspisom, što u stvari znači ako želiš uzeti ono što se prodaje moraš i ono što se baš i ne prodaje. Lako je većim zemljama s velikim brojem potrošača gdje je obrtaj robe velik, kod nas je to u takvim mizernim količinama da smo tek mala točkica na karti ekonomskog svijeta.
Btw nikoga ja ovdje ne branim, samo pokušavam približiti kako to funkcionira.
Zadnja promjena: heritage964; 01.02.24 15:49; ukupno mijenjano 1 put.
Nikša and Saymoran like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17455 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 01.02.24 15:48
Pa više duhana je imam u ladici u noćnom ormariću!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
v.milan, Nikša, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 01.02.24 15:54
nisu banane pa da se pokvare, niti konj da ga moraju hraniti i napajati
bayro and GrⒶna like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 01.02.24 15:56
Mogli su ove godine po 1 od svakog, pa da vide za početak kako ide. Ko Mujo kad je otvorio bordel...
bayro, Nikša and GrⒶna like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 950 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 01.02.24 15:59
Ja u ovome vidim samo Black Mallory i Oriental za sebe, ostalo - fala lepa. 😂
Nikša and Vortimejovrh like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17455 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 01.02.24 16:37
PurgerVž je napisao/la:
...ajde i ovaj Consummate gentlemen može proći.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Vortimejovrh and PurgerVž like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 01.02.24 16:40
bayro je napisao/la:
PurgerVž je napisao/la:
...ajde i ovaj Consummate gentlemen može proći.
Pa može, iako mogu bez njega..
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2062 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 02.02.24 9:16
dobar je i latakia flake, iako je naziv malo zavaravajući. ovo je količina djeci u osnovnoj skoli za maturalac, a ne za ozbiljne kronere poput nas.
v.milan and Vortimejovrh like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 859 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 02.02.24 9:48
Dobro, čovjek se trudi. A i treba biti malo polaskan sto se bar ovo uvozi za nas 17 i pol 😂
Nikša likes this post
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 02.02.24 10:08
Trebali bi se dogovoriti i doći tamo pa trenutno popušiti sve ispred piljarnice
v.milan, Nikša and Saymoran like this post
Lakeman Administrator
Broj postova : 2217 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
Horla je napisao/la:
Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 02.02.24 18:40
Vidim da su gospoda iz Humidora na druženju upila svaki naš savjet i pretočili ga u djelo!
v.milan and Saymoran like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1354 Join date : 08.01.2021 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 02.02.24 18:47
Lakeman je napisao/la:
u tim mailovima nema cijena?
Ja sam dobio screenshot.
[You must be registered and logged in to see this link.] ko da ni bili na druženju nisu mi se čini po ovome.
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 02.02.24 22:42
EMPa ima u trafici na Maximirskoj, kod stadiona, u smjeru grada.
Polerouter, v.milan and Nikša like this post
v.milan Oblak dima
Tobacco "Mali gušti" na Savskom mostu još uvijek ima ova dva.
Bio danas sa psom pa sam ih uzeo. Ali su dobro snabdeveni pa su stavili dvije nove limenke. Biće da Petersona u Zagrebu ima kolko hoćeš, samo treba znati gdje.
Slajs, Nikša and Vortimejovrh like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1327 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Tobacco "Mali gušti" na Savskom mostu još uvijek ima ova dva.
Bio danas sa psom pa sam ih uzeo. Ali su dobro snabdeveni pa su stavili dvije nove limenke. Biće da Petersona u Zagrebu ima kolko hoćeš, samo treba znati gdje.
Dobra vijest Barem to jedno mjesto ima što treba👍
Vortimejovrh likes this post
Gogzs Prva lula
Broj postova : 23 Join date : 16.01.2024 Age : 34 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 09.02.24 20:35
Svratio do humidora danas, stigla im je roba jutros, sve sa popisa je dostupno minus jedna limenka Rattrays Tower Bridge.
v.milan, Nikša, Vortimejovrh and Saymoran like this post