| Gdje kupiti u Zagrebu | |
|
+31heritage964 GrⒶna Borut Vortimejovrh PurgerVž Slajs v.milan Saymoran Nikša Lodir Lakeman bayro Marko1980 paludamentum ibublic G.S.Patton babaq fra_Perica wranjo123 Zmajevic Skiper Joci TheDude Majka Rakija leonhardy Leo foksieloy dado Antiša Sarmageddon 35 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 03.08.17 14:58 | |
| Aj, sad sam u varšavi. Nema ničega. Imaš pravo. Moglo bi bit i gore. Valjda me gdansk neće razočarati. | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 03.08.17 15:58 | |
| - Rakija je napisao/la:
- Aj, sad sam u varšavi. Nema ničega. Imaš pravo. Moglo bi bit i gore. Valjda me gdansk neće razočarati.
..bar puse hladno sa sjevera... Možda ima dobrih lula | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 03.08.17 16:00 | |
| - Leo je napisao/la:
- Ma kakvi žalostna?! Ovdje su bar tri duhana koji su solidni i ne bi se žalio da samo njih ima.
...pa šta fali mc barenu... ...samo dobra lula😜 | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 20.08.17 9:50 | |
| - Rakija je napisao/la:
- Aj, sad sam u varšavi. Nema ničega. Imaš pravo. Moglo bi bit i gore. Valjda me gdansk neće razočarati.
..i onda?...kako je bilo u polandskoj?... ...hoćemi izvjesće?! | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 21.08.17 8:33 | |
| - leonhardy je napisao/la:
- Rakija je napisao/la:
..i onda?...kako je bilo u polandskoj?... ...hoćemi izvjesće?! Ma ništa kume. U Gdanjsku na aerodromu su imali amphoru i clan i to na trafici kod ulaza. u Duty free nema duhana za lule. nigdje. Na žalost, imao sam smještaj na brodu pa nisam imao prilike skočiti do grada... Veselio sam se [You must be registered and logged in to see this link.]Najgore od svega je šta mi je brod bio u kanalu sjeverno od njega. Ali hebat ga, nema izlaza iz brodogradilišta bez poduže procedure... "tko si, što si, koje boje gaće imaš i zašto nisu tange" i nema izlaza bez da si na crew listi, a eto ja nisam. | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 21.08.17 9:34 | |
| Znaci ..jos je sistem starog kova? | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17555 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 15.10.17 12:04 | |
| Da se vratimo na temu; jučer sa malo obišao i Havana shop i Tocororo i situacija je slijedeća: u Tocororu ima dobrih lula i to Petersonki i Lorenza, po prihvatljivim cijenama, valjda stare zalihe, no izbor duhana im je loš, nešto Mac Barena, Clana naravno, i nešto onih Super Value gadosti i to bi bilo to. Što se tiče Goge (Havana shop) tamo je izbor duhana vrlo dobar, samo su im cijene paprene, McConnel 100 gramski (imaju ih sve, pa i Red Virginiju) je 170 kuna, imaju i Ashtona "Consummate Gentleman" 50 grama po 98 kuna. Mac Barene imaju sve što se uvozi u Hrvata, po (relativno) normalnim cijemana. Škot im je mislim - 68 kuna. Od lula - katastrofa! Glavni adut im je Teskera, nešto Savinellija niže kategorije, koja Passatore ništa ispod 1000 (tisuću) kuna i naravno - ona vječna Bugatti lula po 3000 kuna koja tamo stoji od kada su se preselili u Frankopansku! Ajde - imaju onaj Senior pipe reamer, taj je ostao cjenovno tu negdje - 220 kuna, to se jedino isplati! Upaljači - kineska kopija "Corone", preko 700 kuna - katastrofa! Ne Ebayu su po 20 dolara! Za one koji vole cigare, imaju meni drage Toscano Classico i Toscano Vecchio, Classico je 50 kuna kutija, Vecchio je 75, pa tko voli... Labilan, kakav jesam, naravno da sam kupio jednog Ashtona, nisam mogao odoliti, priznajem! Bar sam ga kupio odmah, a ne čekao dva tjedna i stepio hoće li me neka Jadranka klepiti! Na povratku sam uzeo u Tocororu jednu Lorenzo pjeskarenu po 245 kuna, (opet ja labilan!) izgleda da će biti ok, nešto poput meni jako drage "Jirse", fina bentica i lijepo se puši! Eto, pučanstvu lulaškom na znanje i ravnanje! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 15.10.17 13:48 | |
| Nije losa cijena za sanblasted Lorenza... | |
|
| |
Broj postova : 17555 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 15.10.17 14:12 | |
| Definitivno OK! I krasno se puši! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
TheDude Gasi mi se lula
Broj postova : 117 Join date : 27.11.2017 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Dark Twist, Half & Half, Orlik Dark Strong Kentucky
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 15.03.18 19:15 | |
| Jel netko bio u Tocororo ovih dana, jel ima Navy Flake? | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 15.03.18 19:41 | |
| - TheDude je napisao/la:
- Jel netko bio u Tocororo ovih dana, jel ima Navy Flake?
Ne, ali sam jučer bio u Havani i tamo ima. _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 15.03.18 20:04 | |
| Ima i u Tocororu. Barem je bilo u subotu. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Joci Prva lula
Broj postova : 31 Join date : 06.04.2018 Age : 25 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Penzance, HH Vintage Syrian, WhiteKnight
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 14.04.18 12:44 | |
| Bio danas u havane u frankopanskoj. Prosli put su imali samo Mac Baren kad sam bio, a sad me docekalo sve i svasta. Plumcake, Dark Twist i Navy Flake novo od MB. Savinelli, Borkum Riff i jos 2 proizvodaca koja nisam prepoznao, ugl. Imaju sad 4 pune police od oko 20-30 duhana u ponudi. | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 14.04.18 20:50 | |
| - newyxX je napisao/la:
- Bio danas u havane u frankopanskoj. Prosli put su imali samo Mac Baren kad sam bio, a sad me docekalo sve i svasta. Plumcake, Dark Twist i Navy Flake novo od MB. Savinelli, Borkum Riff i jos 2 proizvodaca koja nisam prepoznao, ugl. Imaju sad 4 pune police od oko 20-30 duhana u ponudi.
...pa za početak..dovoljno! | |
|
| |
Skiper Prva lula
Broj postova : 4 Join date : 07.10.2018 Age : 53 Lokacija : Dubrovnik
| Naslov: Havana shop 07.10.18 19:42 | |
| Molio bi vas preporuku nekog duhana za pocetnika, a da ima u Havana shopu. Nesto blaze ... jedan aromatic i jedan “obicni”
Hvala. | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2081 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 07.10.18 19:45 | |
| Macbaren original choice i Ashton artisan blend | |
|
| |
Skiper Prva lula
Broj postova : 4 Join date : 07.10.2018 Age : 53 Lokacija : Dubrovnik
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 07.10.18 19:50 | |
| | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 07.10.18 20:19 | |
| - wranjo123 je napisao/la:
- Macbaren original choice i Ashton artisan blend
potpisujem... _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 07.10.18 20:28 | |
| Oba imaš i u Dubrovniku. Barem prema njihovoj web stranici. I to je dobar izbor koji ti predlažu Wranjo i Laki, pridružujem se. Uostalom, evo ti link, pa sam pogledaj: [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Zmajevic Gasi mi se lula
Broj postova : 170 Join date : 28.02.2018 Age : 50 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Scottish Bland, Navy Flake, University Flake
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 07.10.18 22:47 | |
| Ma ima toga u Dubrovniku 100% kad samo maestro Djelo i stari kapetan iz pesme dime... | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 07.10.18 23:32 | |
| ..ima ih još, samo su u ilegali! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Zmajevic Gasi mi se lula
Broj postova : 170 Join date : 28.02.2018 Age : 50 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Scottish Bland, Navy Flake, University Flake
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 08.10.18 11:28 | |
| Ustajte prezreni na svijetu, vi sužnji tkoje (ne)mori dim !
Vratiće se stari Baldo i vratiti tabakeriju na Stradun ! | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 26.11.19 21:44 | |
| Achtung! Achtung! U Frankopanskoj su se pojavili neki novi duhani. Ali kako su svi već rasprodani vidim da je jedan dio općinstva na forumu to već saznao i šutio kao k...e. Alzo, vidio sam da je bilo McConnell-ovog Flakea, Paddingtona (Royal Yacht) i Picadilly Circusa (London Mixture). Također ima i Ashtona u izobilju, Artisana i Gentlemana. | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 06.12.19 19:47 | |
| Ista ponuda i u Tocororo-u u Gajevoj, navali narode, još malo pa nestalo!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 06.12.19 20:11 | |
| E ovo je kolegijalno! Hvala Leo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu | |
| |
|
| |
| Gdje kupiti u Zagrebu | |
|