| Gdje kupiti u Zagrebu | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator

Broj postova : 14949 Join date : 15.01.2008 Age : 64 Lokacija : Crikvenica - Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, Proper English
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 12.12.19 16:57 | |
| Bio danas kod Goge u Frankopanskoj, ima svega; McConnell se popravio, nema čega nema. Goga kaže da nije do njih, nego do uvoznika, a uvoznik je "Pogon Kooltura" d.o.o. Uzeo jedan Piccadilly Circus i jedan Latakia Flake, da se nađe. Cijena 100 dlakavih. (svaki) Fotografija u prilogu. Btw, osmrtnice se lako skidaju! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
wranjo123 Oblak dima

Broj postova : 1246 Join date : 23.08.2016 Age : 32 Lokacija : budimpešta Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, bb1938
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 12.12.19 19:55 | |
| Latakia flake je odlican, ali nema bas latakije u njemu. | |
|
 | |

Broj postova : 14949 Join date : 15.01.2008 Age : 64 Lokacija : Crikvenica - Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, Proper English
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 12.12.19 21:24 | |
| Ima, ima....baš ga pušim! Doduše nema ga baš 70 posto kao u "Empire Latakiji", ali se osjeti!  Odličan duhan, dok proučavam pravo javne nabave i javno-privatno partnerstvo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
fra_Perica Oblak dima

Broj postova : 1352 Join date : 20.11.2011 Age : 47 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 14.12.19 12:51 | |
| Piccadilly je London Mixture ?
| |
|
 | |
babaq Oblak dima

Broj postova : 2542 Join date : 23.01.2016 Age : 48 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 14.12.19 13:54 | |
| | |
|
 | |
G.S.Patton Oblak dima

Broj postova : 2187 Join date : 22.04.2010 Age : 52 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 14.12.19 18:43 | |
| | |
|
 | |

| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 14.12.19 19:46 | |
| Duga je to priča moj Generale! Pričati ću ti kada se vidimo u živo, ili tu ili "tamo"!  No, definitivno sam u pemziji, ražalovalo me! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
G.S.Patton Oblak dima

Broj postova : 2187 Join date : 22.04.2010 Age : 52 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 14.12.19 20:12 | |
| | |
|
 | |
paludamentum Hladan dim

Broj postova : 989 Join date : 15.04.2015 Age : 28 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 19.04.20 13:59 | |
| | |
|
 | |

| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 19.04.20 15:25 | |
| Ne. Zatvoreni su radi Korone. Pokrenuli su web shop, ali ne za duhane. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
ibublic Peče me jezik

Broj postova : 375 Join date : 02.06.2011 Age : 38 Lokacija : Zagreb
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 20.04.20 7:53 | |
| Radi kiosk u Masarykovoj, imaju solidan izbor duhana, bio sam u petak. | |
|
 | |
paludamentum Hladan dim

Broj postova : 989 Join date : 15.04.2015 Age : 28 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 20.04.20 11:24 | |
| ajde molim te napisi par ak ti nije tesko | |
|
 | |
ibublic Peče me jezik

Broj postova : 375 Join date : 02.06.2011 Age : 38 Lokacija : Zagreb
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 20.04.20 11:53 | |
| Išao sam ciljano po original choice, pa nisam baš gledao pažljivo, ali sjećam se da sam vidio solidan izbor MacBarena u limenkama, glen piper, borkum riff... Uglavnom bio je dosta limenki što mi je djelovalo ohrabrujuće. Bojim se da su informacije dosta šture.  | |
|
 | |
paludamentum Hladan dim

| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 20.04.20 12:51 | |
| hvala ti, ak imaju scottish ili navy flake ja prezadovoljan | |
|
 | |
Marko1980 Oblak dima

Broj postova : 1142 Join date : 20.03.2019 Age : 40 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : GLP Spark Plug, GLP JackKnife Plug, Dan Tobacco Salty Dogs, Pfeifen Huber Epikur
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 20.04.20 14:03 | |
| Znači tebi upravo počinje corona kriza... | |
|
 | |

| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 20.04.20 17:59 | |
| - [You must be registered and logged in to see this link.] je napisao/la:
- hvala ti, ak imaju scottish ili navy flake ja prezadovoljan
Ako čega imaju, Škota i Navy Flake sigurno imaju. Vjerojatno i Plumcake. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
Lakeman Administrator

Broj postova : 2070 Join date : 31.01.2017 Age : 40 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 20.04.20 18:54 | |
| _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- [You must be registered and logged in to see this link.] je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
 | |
Lakeman Administrator

Broj postova : 2070 Join date : 31.01.2017 Age : 40 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 20.04.20 18:57 | |
| - [You must be registered and logged in to see this link.] je napisao/la:
- Išao sam ciljano po original choice, ....................
Zato se Original Choice kupuje u bulku od pola kile [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- [You must be registered and logged in to see this link.] je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu  | |
| |
|
 | |
| Gdje kupiti u Zagrebu | |
|