| Davorinova ljetna kolekcija | |
|
+5imnik ssekir75 --muki-- bayro Davorin 9 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17409 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 27.07.10 18:36 | |
| To uglavnom i radim, samo što se množe kao virusi! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 27.07.10 18:44 | |
| A onda hebat ga, tu ti jos samo herr ministar "the genije" moze pomoci. Znas koji kad su virusi u pitanju... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 27.07.10 22:18 | |
| - Keko je napisao/la:
- Deckovi, ne postati samo smailice!!
Osim izrazavanja svojih emocija nesto i napisite. Tnx! Znam za pravilo,ali nekad se nema sta dodati ni oduzeti nego se samo slatko nasmijati... |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8293 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 04.08.10 15:12 | |
| Ljeto, more, nešpula...... jedna mala kolekcija ljetnih noviteta (nekomercijalna) uzeo sam za temu maslinu. Ovo je prava domaća Creska maslina. Korijen s interesantnim šarama i jedna klasična bijela maslina ( bez previše šara ) Ne vidi se najbolje ali bijeli usnik je u stvari mother of pearl boja i sasvim pristojno izgleda uživo... Inače maslina me kao materijal nije previše oduševila.... nije ni do koljena vrijesu, a dalje da i ne spominjemo.... | |
|
| |
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 04.08.10 15:17 | |
| Odlicne, kako se masline lijepo sjaje...! |
|
| |
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 04.08.10 15:25 | |
| sta znaci da je vrijes iz tt serije? prekrasan je... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 04.08.10 15:29 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 04.08.10 15:29 | |
| Kada sam počeo dopisivanje s Trevorom Talbertom, bila su neka sitna mjenjanja Nešto morte njemu, a meni natrag par starih skoro završenih shapova lula, koje je on našao u radionici kada ju je kupio. Inače potječu iz pedesetih godina prošlog stoljeća..... stvarno dobro odležan vrijes... u šali ih nazivamo TT serija, i ovo je uz put ZADNJA lula iz te pošiljke..... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 04.08.10 15:32 | |
| Komentar za ove dvije posljednje: |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 04.08.10 15:43 | |
| Braaafffo!!! A kaj budeš s ovom mađaricom???? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 04.08.10 15:45 | |
| Dakle, krenule su morta kanađanke?! Jesi li pušio koju? Grijanje? |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 04.08.10 19:36 | |
| Kandjanka, kiks asssssssss a tako lijepu maslinu, nevidijeh ni na netu,... ne serem!!! Lulaški svijet je sretan kaj ima Papa Štrumfa,.... A tek mi!!! | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3181 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 04.08.10 20:48 | |
| LUle su prekrasne, pogotovo prva morta. | |
|
| |
Broj postova : 17409 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 04.08.10 21:05 | |
| Ma sve su pipe prekrasne, ali morta je ipak morta.... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 04.08.10 21:29 | |
| Hvala hvala... nisam još ništa zapalio od ove serije. OOm Paul ima zacrtanu budučnost , a mas,inu mi je Darac birao dugooooo. Ovakve šare nisu slučajnost ----- to je spoj debla i korjena... mislim takav materijal se na naše samo tako na netu Kao što napisah ova serija je za pipemakera osobno.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 04.08.10 21:39 | |
| Oom Paul je vanserijski... |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 04.08.10 21:43 | |
| Jest, uz put drugovi kojima treba zamjenski usnik, bez obzira dal je završio u WC u ili došao probušen..... neka se jave. Otkrio sam pravog proizvođaća sirovih usnika, ne trgovce i posrednike... tako da ću poslije 18-og praviti narudžbu, zato molim točan opis s dimenzijama | |
|
| |
| |
| |
--muki-- Pipe maker / Moderator
Broj postova : 769 Join date : 16.06.2010 Age : 49 Lokacija : osijek, HR
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 06.08.10 6:54 | |
| lule su odlicne kao i uvijek... maslina je prekrasnih sara ali ipak mi je najvise legla uz srce ona mala zadnja mortica... | |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 06.08.10 8:46 | |
| ... jednom sam već rekao za Mađaricu: "koliko god da mi se ne sviđa shape - samo zbog ovakvog vrijesa bih želio imati jednu" Masline - odlične, morte su "default" nenadmašne, simpa mi bijeli "pearl" usnik - provjerim ga uživo .... RULES - Davorin je napisao/la:
- Jest, uz put drugovi kojima treba zamjenski usnik, bez obzira dal je završio u WC u ili došao probušen..... neka se jave.
... ja sam u nekim razmišljanjima za dodatni usnik (normalne veličine) za DMP Chubbycu, ali to ćemo dogovarati live ... | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 10.08.10 20:29 | |
| Ponavljam .... ja NE MAM zalihu klocni i usnika, tako da mogu u svakom trenutku nešto napraviti ili popraviti ili zamjeniti, nego ih po potrebi naručujem.... ako tko još ima kakvu želju neka javi, prije moje narudžbe koja ide za par dana.... Uz put evo jedne moje lule u dalekom svijetu, Pennsilvanya... gospodin je vrhunski arhitekt i dizajner i vrlo ugodan sugovornik.. a kad je tek vidio naše kade od morte.... mislim da će i neki poznati ameri namakati uskoru svoje guzi.... u takvim kadama... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 10.08.10 20:36 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova ljetna kolekcija 10.08.10 20:38 | |
| Da, da, vidi se da njofra ima stila |
|
| |