| Gdje kupiti u Rijeci i okolici? | |
|
+25babaq Davorin vik2211 Leo Lakeman wranjo123 Beki Vander jaky1 sinus Tomo1978 Sarmageddon Karlo gstaraz foksieloy Keko Rakija mariv.photo Suspiria king1976 Sunka fatjoe Rip Kirby jam.hadar bayro 29 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 27.11.14 20:53 | |
| gdje ima u primorskoj nam županiji latakia based duhana i kojih? ako netko znade i cijene bilo bi super | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 28.11.14 16:50 | |
| Imas u toweru u churchillu I u centru pored McDonald's a. Nadje se pokoji englez. Imas ashtona, mcconellovog skota I oriental i savinellijev englez. Mislim DA se druge latakije ne mogu naci u nasim krajevima.
Cjene su za ashtona I savinelli oko 80 kn za 50g. McConnell je od 140 do 160 kn za 100g.
Ako se po prvi put upustas u avanturu s latakiom, Ashton consummate gentleman je topla preporuka. Jedan od menu nailijih duhana I do bio je prolaz cak Kod najizbirljivijih nepaca. | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 01.12.14 20:27 | |
| Ashton je vec prosao inicijaciju kod mene, najdrazi za sad. Zato bi se sad upustio u neku novu latakia avanturu. Kad sjedne placa. Je dobr tak mcconell i koji da uzmem? | |
|
| |
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 62 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 01.12.14 21:03 | |
| Tomo jesi probao oba Ashtona? U omiljenima ti vidim samo CG.Ashton Artisan's blend je mješavina sa daleko više latakie. | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 01.12.14 21:31 | |
| - sinus je napisao/la:
- Tomo
jesi probao oba Ashtona? U omiljenima ti vidim samo CG.Ashton Artisan's blend je mješavina sa daleko više latakie. e nisam...onda i to dolazi u obzir ako ima u Ri | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 01.12.14 21:32 | |
| - sinus je napisao/la:
- Tomo
jesi probao oba Ashtona? U omiljenima ti vidim samo CG.Ashton Artisan's blend je mješavina sa daleko više latakie. Artisan ima više latakije od CG-a? ja sam bio uvjeren da je suprotno... eto, naučiš neš novo svaki dan. OT, ako oćeš McConella probat, Škot je sasvim solidan i lako ga je nabavit. EDIT: imaš ga u onoj suvenirnici/trafici pokraj McDonalldsa. | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 02.12.14 0:04 | |
| Hvala rakija! Past ce nesto za blagdane. Hehe | |
|
| |
jaky1 Gasi mi se lula
Broj postova : 196 Join date : 23.09.2014 Age : 56 Lokacija : zagreb Omiljeni duhani : MB Navy flake,Ashton C. Gentleman,HU Joschi`s Oriental Sunrise
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 05.12.14 11:29 | |
| pa hebem mu sunce!!! Tomo,vec smo suradjivali pa zar je problem poslati poruku tipa: frende aj mi u zg kupi i posalji...bla bla bla....!?!?! Da je obrnuta situacija ,ja se nebi premisljao ni sekunde nego bi ti poslao novce i rekao KUPUJ I ŠALJI !!!! | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
| |
| |
Tomo1978 Hladan dim
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 12.12.14 20:30 | |
| znam da nije za lule ali je od mac barrena. da lima gdje u rijeci za kupiti njihov Original Choice za motanje? | |
|
| |
Vander Gasi mi se lula
Broj postova : 219 Join date : 23.09.2016 Age : 46 Lokacija : Pisarovina Omiljeni duhani : Artisan's Blend
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 25.10.16 16:18 | |
| Moze neki update za Opatiju, bio bih zahvalan. Sutra sam tamo, pa bi si uzeo koji duhan. Konkretno pikiram Navy F., jer ga tu kod mene nema. Hvala | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 26.10.16 1:49 | |
| - Vander je napisao/la:
- Moze neki update za Opatiju, bio bih zahvalan.
Sutra sam tamo, pa bi si uzeo koji duhan. Konkretno pikiram Navy F., jer ga tu kod mene nema. Hvala Eventualno tisak medija koji ti je na glavnoj cesti preko puta pizzerie Roko ali mala vjerovatnost da ces ista naci u Opatiji.... | |
|
| |
Beki Gasi mi se lula
Broj postova : 243 Join date : 01.04.2018 Age : 32 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Captain Earls Ten Russians, PS Luxury Bullseye flake, Stanislaw Balkan Latakia
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 23.10.18 21:16 | |
| Otac mi je za vikend u Rijeci pa razmisljam da ga iskoristim i dobijem po koju vrecicu ili kutiju duvana . Da li se stanje promenilo sto se tice trgovina ? | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2081 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 23.10.18 22:42 | |
| mogu ti ja kupiti u zagrebu u havana shopu oni imaju solidan izbor, ali ne znam kako da ti to pošaljem do rijeke? | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 23.10.18 23:36 | |
| - Beki je napisao/la:
- Otac mi je za vikend u Rijeci pa razmisljam da ga iskoristim i dobijem po koju vrecicu ili kutiju duvana . Da li se stanje promenilo sto se tice trgovina ?
u Tower centru mislim na 5 katu ima veliki kiosk/trgovina . u odnsou na Srbiju, ovdje ima dobar izbor. _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Beki Gasi mi se lula
Broj postova : 243 Join date : 01.04.2018 Age : 32 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Captain Earls Ten Russians, PS Luxury Bullseye flake, Stanislaw Balkan Latakia
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 23.10.18 23:55 | |
| - wranjo123 je napisao/la:
- mogu ti ja kupiti u zagrebu u havana shopu oni imaju solidan izbor, ali ne znam kako da ti to pošaljem do rijeke?
hvala wranjo sto si se ponudio ali niti znam kako bi to poslao niti zelim da bilo koga uposljavam i stavljam u obavezu ako se u Rijeci moze naci ista zanimljivo . Ukoliko to nije slucaj bice mi drago ako bi mi izasao u susret ! [You must be registered and logged in to see this link.] poslacu ga tamo sad gledam na mapi hotel mu je relativno blizu pa nek proseta par puta ako treba | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 24.10.18 9:09 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.] ISPRAVAK: Na 4 katu u Tower centru: iNovine: https://www.tower-center-rijeka.hr/trgovine/422 [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17558 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 24.10.18 14:04 | |
| Bio ljetos....ništa nemaju. Bolje u centru Rijeke, na Korzu, do McDonaldsa, druga butiga! Tamo je tete prodavačice kvarnerska filijala nečemu naučila i imaju pristojan izbor! [You must be registered and logged in to see this link.]Lijevo, druga butiga, ne može se promašiti! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Beki Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 26.10.18 0:31 | |
| Stari je danas ipak svratio za Zagreb i u Frankopanskoj pazario po porudzbini . Hvala svima na odgovorima i ne sumnjam da ce ove informacije biti korisne nekome u bliskoj buducnosti [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 26.10.18 14:21 | |
| Znam da je off, ali poludim kad vidim da su lijepu slikicu na Obrtnikovoj mješavini upropastili. | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2081 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 26.10.18 14:32 | |
| Dobar izbor, samo pazi da navy flake pušiš jako sporo da razvije onu finu slatkoću. Da si rekao da ti tata dolazi u Zagreb poslao bih ti nešto iz svoje kolekcije. | |
|
| |
Broj postova : 17558 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 26.10.18 14:33 | |
| - Leo je napisao/la:
- Znam da je off, ali poludim kad vidim da su lijepu slikicu na Obrtnikovoj mješavini upropastili.
Nije off. Ali se sa Artisana i generalno sa Ahstonovih duhana ta čitulja lako skine. Za Navy nisam siguran, ali mislim da isto ne bi trebao biti problem. Ja sam sa svoje skinuo bez problema! Samo fino, lagano i ide! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 26.10.18 14:49 | |
| - bayro je napisao/la:
- Bio ljetos....ništa nemaju.
Šta znači ništa nemaju? Ormar sa duhanima na toj adresi je povelik. Nemaju nista sto ti pusis ili? _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 26.10.18 17:41 | |
| Bila su dva ili tri duhana; sve jedan bolji od drugog - Borkum Riff, neki "Super Value" i MB "Sherry&Cherry" ili neki slični užas. Opskrbio sam se na koncu u toj trafici na Korzu - Škot i Dark Twist. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 26.10.18 19:02 | |
| Baš neobično...
_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? | |
| |
|
| |
| Gdje kupiti u Rijeci i okolici? | |
|