| Gdje kupiti u Rijeci i okolici? | |
|
+22Leo Lakeman wranjo123 Beki Vander jaky1 sinus Tomo1978 Sarmageddon Karlo gstaraz foksieloy Keko Rakija mariv.photo Suspiria king1976 Sunka fatjoe Rip Kirby jam.hadar bayro 26 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator

Broj postova : 16328 Join date : 15.01.2008 Age : 66 Lokacija : Crikvenica - Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 26.10.18 20:14 | |
| Pazi, bilo je ljeto, moguće da su sada obnovili zalihe, ali u sedmom je izbor bio nikakav. A meni se baš pušio Škot! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
Beki Gasi mi se lula

Broj postova : 243 Join date : 01.04.2018 Age : 30 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Captain Earls Ten Russians, PS Luxury Bullseye flake, Stanislaw Balkan Latakia
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 27.10.18 12:24 | |
| - wranjo123 je napisao/la:
- Da si rekao da ti tata dolazi u Zagreb poslao bih ti nešto iz svoje kolekcije.
Nisam ni ja znao da ce biti tu  | |
|
 | |
vik2211 Prva lula

Broj postova : 24 Join date : 24.03.2019 Age : 45 Lokacija : Rijeka
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 24.03.19 21:32 | |
| Pozdrav svima, zanimljiva tema pa evo nekih zanimljivosti. Kako radim kao putnik za duhane, između ostalog i duhane za lule pa evo da razmjenimo iskustva  ja napišem koje duhane imam vi malo bacite komentare o njima da bolje objasnim prodavačicama, ja ne pušim, i usput možda saznam za neku trgovinu za koju ne znam. Duhani koje imam: (50g, 65kn) Borkum Riff - Orginal Sungold (Vanilla) Ruby (Cherry) Bronze (Bourbon) (50g, 74kn) Golden Blend's - No1 (ex Vanilla) Black Cherry (50g, 74kn) Thomas Radford - Sunday Fantasy (50g, 95kn) Savinelli - English Mixture Aroma Armonia The Balkans (100g, 170kn) Savinelli - Leonardo (50g, 95kn) Ashton - Artisan's Blend Consumate Gentelman Smooth Sailing Gold Rush (100g, 170kn) Robert McConnell - Glen Piper Oriental Scottish Blend Black and Gold Red Virginia Red Roses | |
|
 | |
Davorin Pipe maker / Moderator

Broj postova : 8114 Join date : 05.02.2008 Age : 67 Lokacija : Zagreb
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 24.03.19 21:52 | |
| Pa nije los izbor, ima par vrlo dobrih... o vecini postoje recenzije na forumu... | |
|
 | |
vik2211 Prva lula

| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 24.03.19 22:09 | |
| mislio sam više generalno, čisto da ne tražim recenziju za svaki. Ja nekako gledam po cijeni ali to ustvari često nije slučaj. Pretpostavljam da je to stvar i osobne percepcije. Meni su te lule skroz primamljive i duhani super mirišu ali mi se čini preskupo. Koliko sam shvatio ono ok lule su oko 500kn. Dućani u kojima ostavljam duhan za lule su Tobacco na vrhu Wtca, manji izbor i Dil Profit, spomenuti drugi dućan od McDonaldsa prema cesti, večinu imaju u prodaji. | |
|
 | |

Broj postova : 16328 Join date : 15.01.2008 Age : 66 Lokacija : Crikvenica - Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 25.03.19 14:41 | |
| E taj spomenuti jedino i ima dobar izbor, a i tete koje rade u njemu znaju dosta o duhanima, zahvaljujući našoj kvarnerskoj filijali! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
vik2211 Prva lula

| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 28.03.19 7:01 | |
| cure u tom dućanu su baš super, i nikad nije problem uzeti neki novi duhan da probaju kako će ići. Dobio sam nakon dosta vremena (50g, 74kn) Golden Blend's - Black Cherry, vjerovatno će ga one uzeti a čekam još Savineli - Cavendish i Savinelli - Black Cavendish. Ja imam ambulantnu prodaju tako ako netko želi može od mene direktno kupiti ne mora čekati da trgovina uzme pa ići tamo. | |
|
 | |
wranjo123 Oblak dima

Broj postova : 1859 Join date : 23.08.2016 Age : 34 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 28.03.19 9:34 | |
| A jel možeš nabaviti koji drugi duhan? Mene zanima nova serija od mcconella | |
|
 | |
vik2211 Prva lula

| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 28.03.19 9:55 | |
| Moram pitati firmu, ništa to ne ovisi o meni. Ali mogu poslati recimo prijedlog pa da razmisle samo to sigurno neće bit brzo..kako se zovu duhani te serije? | |
|
 | |
babaq Oblak dima

Broj postova : 2953 Join date : 23.01.2016 Age : 50 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 28.03.19 10:15 | |
| - vik2211 je napisao/la:
- Moram pitati firmu, ništa to ne ovisi o meni. Ali mogu poslati recimo prijedlog pa da razmisle samo to sigurno neće bit brzo..kako se zovu duhani te serije?
Robert McConnell Heritage | |
|
 | |

| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 28.03.19 15:07 | |
| Samo ti pitaj svoje u firmi! Neka je sporo, mi lulaši smo strpljiv svijet! Engleze sa latakijom, kako Babaq reče - Robert McConnell Heritage, malo Asthtona podebljati sa Artisan's blendom, slatkarija i tako ima dosta već u prodaji! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
vik2211 Prva lula

| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 28.03.19 16:13 | |
| Mislim da sam zadnje kutiji ce koje sam trenutno imao Artisan's blenda ostavio nedavno u dil profit u, drugi dućan od mcdonaldsa prema cesti, ovaj koji spominjemo stalno 😉 | |
|
 | |
oliohardi Oblak dima

Broj postova : 1825 Join date : 02.05.2017 Age : 61 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 28.03.19 16:26 | |
| Eto kako se ljudi razulare.Dok je bio klasican izbor Stanwell vanila,Larsen sweet aromatic,Stanwel melange.Larsen golden dream i Clan,svi bili zadovoljni kad i Clan-a ima.A sad se bahatimo... | |
|
 | |

| Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici? 28.03.19 16:54 | |
| - oliohardi je napisao/la:
- Eto kako se ljudi razulare.Dok je bio klasican izbor Stanwell vanila,Larsen sweet aromatic,Stanwel melange.Larsen golden dream i Clan,svi bili zadovoljni kad i Clan-a ima.A sad se bahatimo...
Da. Bahatimo se- može nam bit'! Doduše ja se sjećam kada je "Stanwell" bio narodno veselje, a pušila se zloglasna "Banatska ruže", još zloglasniji "Golden tobacco" i ajde-de, "Club", sve proizvodi Fabrike duhana Zrenjanin, a vrh vrhova "Ekstra lulaš", Tvornice duhana Zagreb! Od tih duhana su i buhe sa pasjeg repa emigrirale! EDIT: A ako si htio zapaliti cigaru, a drug Tito te slučajno nije pozvao u audijenciju, imao si "KD" - kratku domaću! E ako ti od toga ne bi pozlilo, onda si bio pravi hadžija! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Gdje kupiti u Rijeci i okolici?  | |
| |
|
 | |
| Gdje kupiti u Rijeci i okolici? | |
|