| Gdje i kako kupiti u Beogradu? | |
|
+31Gillette herrkaleun wranjo123 Horla dejan68ks sr_ki Lakeman oliohardi Zmajevic Karlo Suspiria Rakija fatjoe kamarad igorrr Taras Juan da Nova PecaLula™ Desamp Alanon Marin Split Leo MOVESHAKER savate imnik ssekir75 milo Nunki dean Antiša Davorin bayro 35 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17392 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 22.07.08 19:09 | |
| .....dunjo mooooja! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 22.07.08 19:16 | |
| Hebeš Vrdoljaka i njegove filmove,no ta pjesma (melodija) mi je prekrasna.Tko je autor? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 22.07.08 20:06 | |
| Teško je utvrditi... vodi se kao starogradska... A podjednako dobro je pevaju i Zvonko Bogdan i Oliver Dragojević, a bogami sad sam čuo, i Blanka Dosen... Eh... |
|
| |
Broj postova : 17392 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 22.07.08 20:36 | |
| Ja znam za Balaševićevu verziju. | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8292 Join date : 05.02.2008 Age : 68 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 22.07.08 23:07 | |
| Točno starogradska, definitivno negdije između dva rata. Čuo sam je i ja u više verzija | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 25.07.08 7:16 | |
| Ovih dana sve neke dobre vesti... Izgleda da će se od utorka u Beogradu pojaviti duvani u prodaji.... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 25.07.08 7:24 | |
| Ma ipak sam rezervisao pet kesa MB OC... To mi je ujutro umesto slatkog i vode A kad se rezbudim, onda latakia da probudim familiju... |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 25.07.08 8:30 | |
| Kruno - molim bez generalizacije. Davorin i ja smo u latakiji uživali dok je tebi još krajnji domet bio "Čokolino"! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 25.07.08 8:35 | |
| Pa rekao sam da nas je bilo malo. Forum ipak za sada ima već 49 članova. |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 25.07.08 8:47 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 25.07.08 8:48 | |
| Meni dovoljno.Malo nas je,al smo govna |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 25.07.08 8:57 | |
| Šokre, vidim da si ozdravio i nastavljaš u revijalnom tonu! To! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 26.07.08 11:02 | |
| - Mukini je napisao/la:
- Meni dovoljno.Malo nas je,al smo govna
LOOOOOOOOOL!!!!!! Skoro sam se zalio kavom (kroz nos). Platit ćeš mi za ovo! |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 22.08.08 5:18 | |
| Pošto me nije bilo dok se ova diskusija vodila (a očito sam preskakao redove kad sam se vratio doma), moram jednu ispravku dati. Balaševićeva pjesma "Svirajte mi jesen stiže dunjo moja" nije isto što i starogradska "Jesen stiže dunjo moja" koju sam čuo u Oliverovoj i Bogdanovoj verziji. Đole u svojoj pjesmi samo aludira na naslov starogradske pjesme koju želi da mu cigani sviraju... | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 22.08.08 8:21 | |
| Točno Antiša. Bio bi dobar odvjetnik od tebe. Pamtiš činjenice; znaš kako se kaže; Qui bene distinguit, bene docet! | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 22.08.08 21:42 | |
| Da - tko dobro razlikuje, dobro... / do tu sam uspio prevesti, a zatim je prijatelj (google) pomogao... | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 22.08.08 22:43 | |
| Navrati ove subote do Zagreba. Vidim biti će veselo! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 18.09.08 14:00 | |
| Zdravo svima. Nakon dužeg vremena, da se na brzinu javim na forumu. Vidim, da diše punom parom, odn. punim pljučima dima finog duvana... :-) Pošto sam u poslednje vreme veoma često u Beogradu, i meni je ova tema privukla pažnju. Slažem se sa svim, što ste napisali i ustvari nemam što bitno dodati, osim jednog malog detalja: u ulici Kralja Milana 3, u Hedonistu (Hedonist Wine & Cigar Shop) gde u glavnom prodaju francuska vina frime Louis Max i cigare, može se nači, ja mislim da jedno tri vrste duvana za lule [You must be registered and logged in to see this link.] iz New Yorka, SAD. Ne znam tačno, koje variante ali mislim, da su to duvani s njihovim oznakama #307, #314 i #509. Znači, piksne od mislim da 50g, koje koštaju negde oko 1.000 RSD. Pošto mi marka tada nije bila baš poznata, nisam ništa nabavio pa nisam ni isprobao (još). Lep pozdrav iz Dežele ;-) Sherlock |
|
| |
dean Oblak dima
Broj postova : 1392 Join date : 12.01.2008 Age : 45 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 18.09.08 14:17 | |
| pozdrav Sherlock _________________ Mrzim mizantrope, osporavam nihiliste i družim se sa androfobima.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 18.09.08 17:46 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 19.09.08 7:04 | |
| Pozdrav Sherlock Hvala za info. Već sam hteo za vikend da skočim tamo, snimim i dam potpuniji izveštaj, a kad sam sračunao da je to 13 ojra, a da ga u Usa prodaju za $6.75 - odmah mi je volja splasnula.... Long live Rich & 4noge... |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 19.09.08 7:31 | |
| Nat Sherman su dobri duhani, samo su skupi, vrag ih odnio! | |
|
| |
Nunki Peče me jezik
Broj postova : 412 Join date : 20.04.2010 Age : 66 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 06.05.10 14:02 | |
| Samo da obavestim cenjene kolege ljubitelje istih strasti, da sam se kako-tako u medjuvremenu organizovao. Nasao sam trgovca koji povremeno prosvercuje Dunhill-ove duvane, bolje ista nego nista, relativno je razuman sa cenama (cca EUR 11 za 50 gr.), malo sam i upregao razne prijatelje po belom svetu pa mi donose, tako da se kolicina 'goriva' popravila.
Istini za volju, niko mi nije kriv. Vratio sam se u Srbiju posle 12 godina, ne sanjajuci da u gradu ove velicine necu moci da kupim duvan. No, kako je tako je, valjda ce biti bolje, a i ako nece nije vazno.
Nedostaje mi mogucnost (gadno sam slomio nogu pa cu sledecih meseci da budem uglavnom nepokretan), da odem u ducan, da sam kupim sorte duvana i sam namiksam, ajde, ako bas to nije realno u Beogradu (a ne razumem zasto nije), barem da ima jedna radnja gde covek moze da kupi iole korektnu robu. Ne, nema! | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? 06.05.10 15:36 | |
| Želim ti da brzo saniraš ovaj zlom jer dolazi prolječe pa nečeš moči u more. Pa i gips u vručini je dobar samo za velik srbež | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Beogradu? | |
| |
|
| |
| Gdje i kako kupiti u Beogradu? | |
|