Broj postova : 566 Join date : 08.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 08.09.23 17:09
Nek nabavi cijelu heritage liniju od RMcC i ok
v.milan, PurgerVž and Saymoran like this post
Saymoran Gasi mi se lula
Broj postova : 237 Join date : 26.07.2023 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 08.09.23 17:29
Lijepo je naici na ljubaznu gospodu.
Malo rattraya i malo heritagea bi bilo ok, ne znam tko kupuje te puste bentleye i golden blendove, pretpostavljam da je dobra marza….
Vortimejovrh and PurgerVž like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 16640 Join date : 15.01.2008 Age : 67 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 08.09.23 19:07
Ovaj Bentley će mu stajati do sljedećeg stoljeća jer je skup a ne valja ništa osim imena. Šteta što se nije konzultirao s nekim tko zna.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Nikša and Saymoran like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1135 Join date : 02.08.2020 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : St. Bruno, Dockworker, Amphora Burley
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 08.09.23 20:39
Već neko vrijeme znam za tu trgovinu, a prijatelj (znaš koji si) tamo kupuje cigare. Izbor je nikakav za lulu! Bolje da nema ništa, nego ovu jad i bijedu i još onda nema ni čistače! To je kao da nema rezače za cigare, a prodaje cigare!
Saymoran Gasi mi se lula
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 08.09.23 20:41
Hm, čistača još uvijek nigdje, naručio ih izvana :-/
bayro likes this post
Broj postova : 16640 Join date : 15.01.2008 Age : 67 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 08.09.23 20:44
Kome treba, a prolazi kroz Crikvu - stojim mu na dispoziciji, meni komšija Ajgor uvijek donese čistača, jer njih nikad dosta! A što se tiče ponude, budući sam labilan, uzeo bih onog Mc Connella, klona Dječje guze. A cuttera ima, to sam popodne gledao.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
v.milan and Saymoran like this post
v.milan Hladan dim
Broj postova : 966 Join date : 08.01.2021 Age : 31 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 08.09.23 21:10
Slajs je napisao/la:
Već neko vrijeme znam za tu trgovinu, a prijatelj (znaš koji si) tamo kupuje cigare. Izbor je nikakav za lulu! Bolje da nema ništa, nego ovu jad i bijedu i još onda nema ni čistače! To je kao da nema rezače za cigare, a prodaje cigare!
A dobro nemojmo odmah osuđivati. Možda čovjek istražuje tržište, ima li uopće smisla držati duhane za lule.
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 08.09.23 21:33
Milanče, budimo realni, osim pravih ljubitelja (a ti znaš koji su!) većina kupuje cigare da bi se pokazali kako imaju love i to im je statusni simbol pokazati kako dime cigaru od 150 €, a kasnije rigaju u šekretu jer im je od njih zlo. Mi smo samo male pipistrele i nikom zapravo nismo interesantni.
Nikša likes this post
PurgerVž Peče me jezik
Broj postova : 442 Join date : 01.09.2022 Age : 42 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnel Oriental, St. Bruno, Amphora Virginia blend, Peterson Flake, MB Scottish mixture blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 22.09.23 16:49
Saymoran je napisao/la:
Hm, čistača još uvijek nigdje, naručio ih izvana :-/
Jučer sam otišao u pokušaj nabave čistača u I- novine u VŽ, veli mi Gđa Kioskić da ih nema već dva tjedna, a dobavljač zadnji puta nije ništa donio...zatvara se pipa sa svih strana mi se čini.
Saymoran likes this post
Saymoran Gasi mi se lula
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 22.09.23 17:15
Meni se čini da nije nemoguce da oni uopce ne razumiju sto je duhan i pribor za pusenje lule 🤗😂😂😂
Polerouter and v.milan like this post
PurgerVž Peče me jezik
Broj postova : 442 Join date : 01.09.2022 Age : 42 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnel Oriental, St. Bruno, Amphora Virginia blend, Peterson Flake, MB Scottish mixture blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 22.09.23 17:22
Ma nemaju pojma oni, a onaj tobacco shop 10m niže i dalje Vauen čistače prodaje na 1 komad po 15 centi, neću ih iz principa kupit...radije ću sirovim špagetima lulu čačkat.. 😂😂😂😂
Polerouter, Vortimejovrh and Saymoran like this post
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 22.09.23 19:22
PurgerVž je napisao/la:
Ma nemaju pojma oni, a onaj tobacco shop 10m niže i dalje Vauen čistače prodaje na 1 komad po 15 centi, neću ih iz principa kupit...radije ću sirovim špagetima lulu čačkat.. 😂😂😂😂
Ja mislim da tetka ne zna naručiti, a niti dostavljače nije briga. Kako ih u riječkom Toweru uredno ima i to Vauenovih po vrlo normalnoj cijeni? Sve je stvar koliko je tetka motivirana. Nije da ih nema. Ne tetaka - čistača.
Prije ih je uvozio "Camelot", sada sam išao gledati - nije mi vrag dao mira, a ove zadnje riječke, uvozi "Interflame". Sad, na stranu pravopisne greške na deklaraciji, ali ih ima.
v.milan, PurgerVž and Saymoran like this post
PurgerVž Peče me jezik
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 22.09.23 19:30
Fora je u tome što je ova naručivala uvijek do sada ali im čajsa nije donio robu ovaj put, barem je meni tako rekla..Ne znam, vidjet ćemo..
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 22.09.23 19:55
Ako ti fali čistača, mogu ti ih ja "Tiskom" poslati.
Budući da sam po svemu sudeći produžio boravak u svojim prekomorskim kolonijama do daljega, nikakav problem, i ne - ništa mi nisi dužan, nego mi pukni na PM adresu.
PurgerVž Peče me jezik
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 22.09.23 19:57
bayro je napisao/la:
Ako ti fali čistača, mogu ti ih ja "Tiskom" poslati.
Budući da sam po svemu sudeći produžio boravak u svojim prekomorskim kolonijama do daljega, nikakav problem, i ne - ništa mi nisi dužan, nego mi pukni na PM adresu.
Hvala [You must be registered and logged in to see this link.] no za sad ne treba, kolega s posla će mi uzet u Koprivnici za vikend. 🍻🍺🍻
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 22.09.23 19:58
OK, ako ti ponestane, samo javi.
Nikša, PurgerVž and Saymoran like this post
Borut Prva lula
Broj postova : 27 Join date : 07.09.2023 Age : 51 Lokacija : pa tamo negdje daleko
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 22.09.23 20:20
Eeee dragi moji ... još vam puno fali do slovenskog golog otoka za lulaše [You must be registered and logged in to see this image.]
Polerouter, Nikša and Saymoran like this post
Saymoran Gasi mi se lula
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 22.09.23 21:45
Graz je bliže ;-)
PurgerVž likes this post
PurgerVž Peče me jezik
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 25.09.23 11:55
Možda informacija ne spada tu ali da ne otvaram novu temu, samo napomena da Daily Press kiosk u sklopu Kauflanda u Čakovcu ima Vauen čistača...čak i nekoliko limenki Rattrayevog Black Mallorya za kojeg Gđa Kioskić veli da ga dobivaju na redovnoj bazi, uz naravno prateće žgadije od duhana..šeriberi pimpličoze itd.. 😉
bayro, v.milan, Nikša and Saymoran like this post
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 25.09.23 17:43
Koliko su čistači u tom Kauflandovom kiosku?
PurgerVž Peče me jezik
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 25.09.23 18:39
bayro je napisao/la:
Koliko su čistači u tom Kauflandovom kiosku?
Oko 3 eura i nešto, tri paketa za 9,95 € [You must be registered and logged in to see this link.]